Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Γιάννης Μπουτάρης. ''Ο Τσίπρας είναι μπολσεβίκος, δεν χτύπησε ποτέ καρτέλα, δεν του δίνω άδικο. Ζούμε έναν εφιάλτη που θυμίζει κάτι μεταξύ Κούβας και Τσαουσέσκου''.


Ολομέτωπη επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με απίστευτους χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Κατά την έναρξη της ομιλίας του στην εκδήλωση της Επιτροπής Διαλόγου του Ποταμιού με θέμα «Η ρήξη που έχει ανάγκη η χώρα - το Κίνημα που έχει ανάγκη ο τόπος», ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στον Πρωθυπουργο: «Είχα ελπίδες για τον Αλ. Τσίπρα. Εν τέλει συνειδητοποιώ πως είναι μπολσεβίκος. Μεγάλωσε στην ΚΝΕ, στα αμφιθέατρα και τις διαδηλώσεις. Δεν ξέρει τι θα πει μεροκάματο»
Χαρακτήρισε «πρωτοφανές» το γεγονός ότι «αλλάζει η ομάδα των διαπραγματευτών 4-5 φορές για να έρθει αύριο ο Πρωθυπουργός και να πει ''νικήσαμε γιατί υπογράψαμε μια πολιτική συμφωνία''». «Αυτοί οι άνθρωποι μας κυβερνούν;» διερωτήθηκε.
Ο Γ. Μπουτάρης υποστήριξε ότι «ζούμε έναν εφιάλτη» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «θυμίζει κάτι μεταξύ Κούβας και Τσαουσέσκου» σχολιάζοντας σκωπτικά:

«Μιλάς με ανθρώπους στα υπουργεία και νομίζεις ότι μιλάς σε καφενείο»..

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ιδεοληψίες και καταστάσεις στη σκέψη του που είναι εκτός πραγματικότητας», χαρακτήρισε την ιστορία της διαπραγμάτευσης «άλλοθι».
Τέλος, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι «το Ποτάμι είναι η πιο σοβαρή πολιτική ομάδα σκεπτόμενων ανθρώπων» εξ ου και συντάχθηκε όπως είπε με τον Σταύρο Θεοδωράκη από την πρώτη στιγμή.


Δείτε το video


Δεν υπάρχουν σχόλια: