Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Όταν ο Τσίπρας έλεγε τo 2011 στο ALTER, ότι το δημοψήφισμα είναι τρίκ και ο Πρωθυπουργός που το προκαλεί, βρίσκετε σε απελπισία... Δείτε το video









Tι έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας για το δημοψήφισμα Παπανδρέου το 2011. Δείτε τη δήλωσή του 
Ως τρικ της τότε κυβέρνησης, ώστε να κερδίσει χρόνο στην εξουσία χαρακτήριζε το 2011 το δημοψήφισμα που ήθελε να κάνει τον Οκτώβριο του 2011, ο τότε πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

"Αν επιχειρήσει ο πρωθυπουργός να διενεργήσει δημοψήφισμα και να θέσει στο λαό το δίλημμα ευρώ και μέτρα ή έξοδος, τότε η κατάρρευση της οικονομίας, η πτώχευση της χώρας θα έρθει πολύ πριν την κάλπη. Αυτό δεν θα είναι δημοψήφισμα, θα είναι μια επικίνδυνη ζαριά για τη χώρα μας.", έλεγε χαρακτηριστικά στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο κεντρικό δελτίο του ALTER ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
"Πρόκειται για ένα τρικ το οποίο έχει σαν στόχο να αποφύγει ο κ. Παπανδρέου την άστατη πτώση. Να αποφύγει δηλαδή το να πάει άμεσα σε εκλογές και να βρεθεί μπροστά στην οργή του λαού και ιδίως του κόσμου τον ψήφισε πριν από δυο χρόνια και του έδωσε 44% και να πάρει ένα ιστορικά χαμηλό και εξευτελιστικό ποσοστό για τον ίδιο και για το κόμμα το οποίο ίδρυσε ο αείμνηστος Α.Παπανδρέου".
Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι ο Πρωθυπουργός είναι σε απελπισία ενώ χαρακτήριζε το δημοψήφισμα άμεση καταστροφή της οικονομίας και προάγγελο πτώχευσης.
"Ο πιο δημοκρατικός τρόπος έκφρασης της λαϊκής βούλησης είναι οι εκλογές και όχι το δημοψήφισμα.", είχε πει.

Δείτε το video


Δεν υπάρχουν σχόλια: