Μία από τις πιο προβεβλημένες αλλά και επιτυχημένες παρουσιάστριες στην Ιταλία, η Maria Belén Rodríguez Cozzani, η απλά «Belen» όπως είναι γνωστότερη, αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» sex symbols της γειτονικής χώρας και την τελευταία πενταετία το όνομα της κυριαρχεί τόσο σε lifestyle όσο και ταμπλόιντ έντυπα.

Η Belen ξεκίνησε τη celebrity πορεία της ως μοντέλο αφού από τα 17 της κιόλας συμμετείχε σε διάφορες επιδείξεις μόδας τόσο στη χώρα της, την Αργεντινή όσο και στις ΗΠΑ. Η Rodriguez μετακόμισε το 2005 στην Ιταλία και ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο σε διάφορους γνωστούς οίκους μόδας. Το 2007 ξεκίνησε την καριέρα της και στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια, κυρίως σε δεύτερο ή και σε τρίτο ρόλο ενώ παράλληλα έκανε και τα πρώτα της βήματα σαν ηθοποιός σε διάφορες ιταλικές ταινίες.
Σήμερα, η Belen είναι ένα από τα πιο διάσημα celebrity πρόσωπα στην Ιταλία, είναι παρουσιάστρια του «Come mi vorrei», παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε διάφορες γνωστές καμπάνιες ενώ είναι παντρεμένη με τον Stefano De Martino, από τον οποίο μάλιστα έχει αποκτήσει και ένα παιδί.

Δείτε τα video


















































www.kourdistoportocali.com