Παρουσιάζει φωτογραφικά ντοκουμέντα από τους υπουργούς και βουλευτές της κυβέρνησης να κάνουν ουρά στα  ΑΤΜ's της Βουλής!

Μπορεί οι βουλευτές να πρέπει να βρίσκονται στην Ολομέλεια της Βουλής για να συζητήσουν την πρόταση Τσίπρα για το δημοψήφισμα σχετικά με την αποδοχή ή όχι των μέτρων αλλά φαίνεται ότι αυτό που τους «συγκινεί» περισσότερο είναι το... ΑΤΜ!

Οι εικόνες που ακολουθούν «μιλούν» από μόνες τους. Αμέσως μόλις τα ΑΤΜ στο εσωτερικό της Βουλής ανεφοδιάστηκαν με χρήματα καθώς νωρίτερα είχε «αδειάσει», βουλευτές αλλά και υπάλληλοι σχημάτισαν ουρές προκειμένου να προχωρήσουν σε αναλήψεις μετρητών.

Ο Υπουργός Νίκος Ξυδάκης

Για να γίνει αντιληπτή η κατάσταση αρκεί να επισημανθεί ότι τα δύο ΑΤΜ «φουλάρουν» με χαρτονομίσματα το μεσημέρι της Παρασκευής με το κλείσιμο του υποκαταστήματος.

Την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σχολίασε και ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter: «Πρώτη φορά Αριστερά... μόλις γέμισαν τα ΑΤΜ που είχαν αδειάσει δείτε τί γίνεται.. κατά τα άλλα εγώ ήμουν ο κινδυνολόγος».

 

Τα δυο μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών του Κοινοβουλίου ξέμειναν από χρήματα νωρίς το πρωί του Σαββάτου, αφήνοντας χωρίς ρευστό, μεταξύ άλλων, τον υπουργό Εργασίας Πάνο Σκουρλέτη και το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Λαπαβίτσα. Με την ίδια απογοήτευση αποχώρησαν και ο κ. Μάκης Μπαλαούρας και η κυρία Αθανασία Αναγνωστοπούλου.