Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ,θα μεταναστεύσω! To είπε κι αυτό η κυρία Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, που αρέσκεται στη συγκυβέρνηση με τη δεξιά κι που στην εποχή του κραταιού ΠΑΣΟΚ έκανε γυμνές φωτογραφίσεις, ώστε να αυξήσει τα μόρια και να ανέλθει τα σκαλοπάτια ...της κρατικοδίαιτης κυβερνητικής συμβούλου!


"Θα μεταναστεύσω αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ", είναι η χαρακτηριστική αποστροφή της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ... την οποία δήλωση η "Σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία".
Θα χάσει η Βενετιά βελόνι και σύμβουλο  ...οι διάφοροι μνημονιακοί υπουργοί της δεξιάς συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ...

Έλα μο#ν$ στον τόπο σου!

Διαβάστε ακόμη.

Αφροδίτη Αλ Σάλεχ: Όταν το κραταιό ΠΑΣΟΚ έκανε γυμνές φωτογραφίσεις



al-salex-570












Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ είναι από τις φιγούρες του ΠΑΣΟΚ
που συγκεντρώνουν τα βλέμματα πάνω τους όχι μόνο για την ρητορική και τις απόψεις τους, αλλά και για την εντυπωσιακή εμφάνισή τους.
Η στενή συνεργάτις του Ευάγγελου Βενιζέλου, προτού μπει στον στίβο της πολιτικής δεν δίσταζε να φωτογραφηθεί, αποκαλύπτοντας πολύ περισσότερα από αυτά που θα...
περίμενε κανείς.
Με αμφίεση Λάρα Κροφτ, η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ τον Οκτώβριο του 2001 φωτογραφήθηκε για το Penthouse  ξεσηκώνοντας τον ανδρικό πληθυσμό και αποκαλύπτωντάς μας πρώτα τα εξωτερικά της κάλλη.

Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη. Η πορεία της από τότε ήταν τελείως διαφορετική με την ενασχόλησή της με τα κοινά να είναι το βασικό της μέλημα. Οι μάχες της στα social media για θέματα που άπτονται της πολιτικής ήταν μνημειώδεις, ενώ ήρθε αυτές τις ημέρες ξανά στην επικαιρότητα λόγω της φραστικής επίθεσης που δέχθηκε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Αθανασίου.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης σε πάνελ στην εκπομπή LIVE U του STAR, παραμονές Χριστουγέννων, προπηλάκισε φραστικά το μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, με αήθεις χαρακτηρισμούς και ύβρεις. Όλο αυτό έγινε παρουσία της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Παπακώστα και εργαζομένων του σταθμού.
Πάντως από το 2001 και την Λάρα κροφτ όχι μόνο έχουν περάσει πολλά χρόνια, όχι μόνο η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ ωρίμασε και έγινε μία πολύ ωραία γυναίκα αλλά άλλαξε εντελώς το στυλ της κόβοντας πολύ κοντά τα μαλλιά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: