Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Πορεία προς τον λαό” από τις λαϊκές γειτονιές της ηρωικής… Κηφισιάς ξεκινά η “Κίνηση των 58″ των σημιτοβενιζελέων...

peninta_oktw6

“Πορεία προς τον λαό” με σημείο εκίνησης τις… λαικές γειτονιές της Κηφισιάς και της Εκάλης ξεκίνησε η πολυδιαφημισμένη “Κίνηση των 58″


Σήμερα πραγματοποιήθηκε στα Βόρεια Προάστια (περιοχή στην οποία διαμένει η πλειοψηφία των “58″ και οι συνοδοιπόροι τους)  εκδήλωση με θέμα την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς.

Μεταξύ άλλων, το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος η αναπληρώτρια υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο υφυπουργός αρμόδιος για τη Δημόσια Τηλεόραση Παντελής Καψής και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρης Ψαριανός.

Ηταν ακόμα, ο πρώην υπουργός Τάσος Γιαννίτσης, ο πρώην υφυπουργός Γιώργος Δρύς, ο καθηγητής Νίκος Μουζέλης, ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης, οι δημοσιογράφοι και πολιτευτές Αντώνης Λιάρος και Γιάννης Τζανετάκος κ.ά

Εκεί ήταν και ο φερόμενος ως πιθανός επικεφαλής στα ψηφοδέλτια της “Κίνησης”,πρώην “πουλέν” του ετοιμοθάνατου πολιτικά Κουβέλη, Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Ο οποίος μάλιστα κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «έχει μαζέψει όλο το βαθύ ΠΑΣΟΚ, τους νοσταλγούς του Ανδρέα, τους συνεργάτες του Ακη, τη συνδικαλιστική νομενκλατούρα που κατέστρεψε το δημόσιο», επαναλαμβάνοντας με άλλα λόγια τη φράση «λεφτά υπάρχουν».

Εδώ που τα λέμε, πάντως δεν έχει και άδικο-τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι- ο σύντροφος της Αλεξίας…. 

Ο κεντροαριστερός χώρος θα πρέπει να ενωθεί για να σταματήσει ο εκτροχιασμος της χώρας, τόνισε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Ψαριανός. «Δεν μπορούμε να αλλάξουμε με το Δικτυο 21 και την Πολιτικη Ανοιξη ουτε με τα γκρουπουσκουλα του ΣΥΡΙΖΑ. Εγω είμαι του ευρωμονοδρομου», πρόσθεσε, αλλά όπως επεσήμανε, η συσπείρωση του χώρου πρέπει να γίνει τώρα και ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Είναι προφανές πως η πορεία για τις κάλπες θα είναι διασκεδαστική.

Αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς, και το πλήθος από τα νούμερα, Δεξιά και Αριστερά, που εμφανίζονται πρόθυμα να μας διασκεδάσουν, “σώζωντας την χώρα” και συμβάλλοντας ανιδιοτελώς στην “αναγέννηση” του εγχώριου πολιτικού προσωπικού 





Δεν υπάρχουν σχόλια: