Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

O θάνατος από τα γέλια είναι προτιμότερος από τον θάνατο από την πείνα... Mε εντολή Σαμαρά μοιράζουν χρήματα από μίζες σε άπορους φοιτητές και χειρουργημένους ανασφάλιστους!

1622682_10151960884751275_917853091_n.png

Mετρώντας ήδη 122 share από την επίσημη σελίδα της ΝΔ στο fb, η παραπάνω *αφίσα* είναι αληθινή, αν και βγαλμένη από το 1880! Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω, τι να πρωτοσχολιάσω, την εντολή Σαμαρά; Το ποσό με μεγάλα γράμματα; Τις μίζες που επιστρέφουν στον ελληνικό λαό; Ή την αθλιότητα για κάλυψη χειρουργείων ανασφάλιστων και άπορων φοιτητών;  ...

Ίσως καλύτερα από μένα το έχει ήδη κάνει ο Αντύπας Καρίπογλου στην προσωπική του σελίδα στο fb: ᾽᾽Αυτός είναι ο βασικός λόγος που πρέπει να ψηφίζουμε ΝΔ και όχι ΣΥΡΙΖΑ. Διότι ο θάνατος από τα γέλια είναι προτιμότερος από τον θάνατο από την πείνα᾽᾽.

Είναι τόσο τριτοκοσμικός ο τρόπος που πολιτεύεται η ΝΔ που κανείς αναρωτιέται αν θα πρέπει να ζει ή να μη ζει σε τούτη τη χώρα με αυτή την κυβέρνηση. Έχουμε πια ξεπεράσει τα όρια του λαϊκισμού, ακόμη και αυτού των χρυσαυγιτών που συνοδεύουν γριές στις τράπεζες και μοιράζουν τρόφιμα. Γυρίζουμε πίσω, γινόμαστε και μεις πρωταγωνιστές ασπρόμαυρης ελληνικής ταινίας ενώ ο Θανάσης Βέγγος τρέχει προβληματισμένος γύρω μας και αναρωτιέται ''γιατί καλοί μου άνθρωποι'';


Παραθέτουμε και την τεκμηρίωση από μέρους της κυβέρνησης, που θυμίζει έντονα επιχείρηση Καθαρά Χέρια:

Τους τομείς που θα διατεθούν 17,3 εκατ. ευρώ (προερχόμενα από εγκληματικές ενέργειες κατά του ελληνικού Δημοσίου), αναμένεται να ανακοινώσουν, κατά την κοινή σύσκεψη τους, ο υπουργός Παιδείας κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, στις 11.00, στο γραφείο του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα.
Τα 17,3 εκατ. ευρώ κατατέθηκαν στον ειδικό λογαριασμό που είχε ανοιχθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος, για τη συγκέντρωση ποσών που αποτελούν προϊόντα εγκληματικών ενεργειών κατά του ελληνικού Δημοσίου.
Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων προέρχονται από τους κατηγορουμένους από την υπόθεση με τις μίζες για τα εξοπλιστικά.
Σε επιστροφή μέρους των χρημάτων έχουν προχωρήσει οι παρακάτω:
Αντώνης Κάντας, 9.821.298 ευρώ.
Γιώργος Καμάρης, 7.352.222 ευρώ. Κατηγορείται για την υπόθεση του οπλικού συστήματος Tor Μ1.
Ενας ακόμη κατηγορούμενος ο οποίος κατέθεσε ποσό ύψους 219.005 ευρώ, τα οποία προήλθαν από μίζες.

Ντροπή!                                                                                                                                                                                                                     
www.epikairo.gr                                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια: