Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Με εντολή Σαμαρά, live your myth in Cefalonia




Στην Κεφαλλονιά βρίσκεται ο πρωθυπουργός, ο οποίος την Τετάρτη περιόδευσε στις πληγείσες από τον ισχυρό σεισμό περιοχές. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας συνάντησε υπερήλικες ψηφοφόρους της Ν.Δ. τους οποίους παρακάλεσε να προσέχουν μην τους πέσει καμιά πέτρα στο κεφάλι από τις κατολισθήσεις γιατί το κόμμα δύσκολα μπορεί να αναπληρώσει τους ψηφοφόρους του σήμερα.  Έπειτα από την περιοδεία ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για ακόμα μία επιτυχία της κυβέρνησης αφού η Κεφαλλονιά άντεξε και δεν καταστράφηκε.



Δεν παρέλειψε να επικοινωνήσει με τον θεό, με τον οποίο έχει απευθείας σύνδεση και του ζήτησε να ευχαριστήσει εκ μέρους του τον Άγιο Γεράσιμο ο οποίος βοήθησε τον Σαμαρά να προστατεύσει το νησί και τους κατοίκους από τον εγκέλαδο.
Τόνισε μάλιστα ότι η επικήρυξη για τον Χριστόδουλο Ξηρό θα μειωθεί κατά εκατό χιλιάδες ευρώ ώστε να δοθούν ως βοήθημα στους κατοίκους του νησιού.
Συνεχίζοντας ο πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να προσθέσει ότι η Κεφαλλονιά άντεξε και αποτελεί έναν από τους πιο ασφαλείς και πιο όμορφους τουριστικούς προορισμούς προτρέποντας τους τουρίστες να επισκεφτούν το νησί ώστε να ζήσουν τον μύθο τους στην Κεφαλλονιά.
Τέλος αποκάλυψε ότι ο λόγος της επίσκεψης του στο νησί ήταν να δει ο ίδιος τις συνέπειες του σεισμού. Επειδή όμως βράδιασε αποφάσισε να πάει να κοιμηθεί και αύριο το πρωί με το καλό, με το φως του ήλιου, θα διορθώσει τις ζημιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: