Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ιμπραΐμοβιτς ο Ελαφοκυνηγός. Δείτε το video. Η πιο «Made in Sweden» διαφήμιση κάνει το γύρο του διαδικτύου

image

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: ο πιο ακριβοπληρωμένος Σουηδός στην Ευρώπη και αδιαμφισβήτητα το μεγαλύτερο brand name της Σουηδίας. Γι' αυτό και η αυτοκινητοβιομηχανία Volvo, η οποία ενσαρκώνει τη δύναμη και το πνεύμα της σκανδιναβικής χώρας, επέλεξε τον διεθνή στράικερ της Παρί Σεν Ζερμέν για να πρωταγωνιστήσει στη νέα διαφημιστική της εκστρατεία που λέγεται «Made in Sweden».


Η παραγωγή είναι του διάσημου Μαξ Μαρτίν, ο οποίος κινηματογραφεί τον μάτσο Ζλάταν των γηπέδων και τον τρυφερό Ζλάταν στην αγκαλιά της συζύγου του Έλενα Σέγκερ αλλά και να παίζει με τα παιδιά του Βίνσεντ και Μαξιμίλιαν.




«Η Σουηδία σημαίνει πολλά για τη Volvo. Με αυτή την εκστρατεία θέλουμε να μεταφέρουμε το πνεύμα της μάρκας που τη θέλει επικεφαλής σε θέματα ασφάλειας, σχεδιασμού και περιβάλλοντος. Και είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για να το κάνουμε αυτό μαζί με τον Ζλάταν και τον Μαξ Μαρτίν», δήλωσε ο Άζα Μποργκ, διευθυντής μάρκετινγκ της Volvo και συντονιστής της εκστρατείας. 

Ακόμα κι ως ελαφοκυνηγός στο τέλος του σποτ μέσα στο χιονισμένο τοπίο της σουηδικής υπαίθρου ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει τη δύναμη αλλά δε θα σκοτώσει.

Δείτε το video.

Δεν υπάρχουν σχόλια: