Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Κινητικότητα και στην Ήπειρο για την κεντροδεξιά "Ελιά" του Βύρωνα Πολύδωρα


Νέα δεδομένα φέρνει στη δεξιά πολυκατοικία και στην Ήπειρο, η πρόθεση του ανεξάρτητου βουλευτή της Β' Αθήνας, Βύρωνα Πολύδωρα να ηγηθεί ενός νέου πολιτικού φορέα, ο οποίος στα πρότυπα της Ιταλικής κεντροαριστερής "Ελιάς" θα επιχειρήσει να συνενώσει ό,τι ανεξάρτητο και δυσαρεστημένο υπάρχει από τη Ν.Δ. του Σαμαρά, το κόμμα του Πάνου Καμμένου, σε συνδυασμό με τον ΛΑ.Ο.Σ. του Γιώργου Καρατζαφέρη, το ΕΠΑΜ του Δημήτρη Καζάκη, τους Χριστιανοδημοκράτες του Νίκου Νικολόπουλου αλλά και ανένταχτες προσωπικότητες του κεντροδεξιού χώρου, όπως είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.


 Τα τηλέφωνα έχουν αρχίσει να χτυπάνε από τον ίδιο τον Β. Πολύδωρα και στα Γιάννενα αλλά και στις υπόλοιπες πόλεις της Ηπείρου, αφού ο ίδιος γνωρίζει προσωπικά τους πάντες στην περιοχή και διατηρεί πολλές ισχυρές φιλίες. Θυμίζουμε, ότι στα Γιάννενα και την Θεσπρωτία έκανε στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου την τελευταία επίσημη ως Νεοδημοκράτης εμφάνισή του, εγκαινιάζοντας τη σήραγγα της Εγνατίας Οδού στο Δρίσκο Ιωαννίνων, η οποία μετονομάστηκε σε "ΛΟΡΕΝΤΖΟΣ ΜΑΒΙΛΗΣ" μετά από δική του πρόταση στη Βουλή. Καπάκι είχε πάει στη Θεσπρωτία, τη μεγάλη του αδυναμία και βρέθηκε με πολυαγαπημένους του φίλους. Είχε περιοδεύσει σε πολλά χωριά της Θεσπρωτίας και παρακάθισε σε δείπνο στην τουριστική Πλαταριά. Στο δείπνο τον περίμεναν πάνω από 50 Θεσπρωτοί, που τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και θερμή αγάπη.




 Τα ονόματα είναι συγκεκριμένα και -όπως πληροφορηθήκαμε- την τιμητικής τους είχαν παλιοί βουλευτές, πρώην και δήμαρχοι αλλά και αρκετοί υποψήφιοι στις εκλογές του 2012. Ειδικά στα Γιάννενα, τα τηλεφωνήματα που έγιναν είχαν μεγάλη σημειολογία και φυσικά μεγάλη πολιτική σημασία! Σχεδόν όλοι δέχτηκαν να κατέβουν Αθήνα και αν συζητήσουν μαζί του, όμως περιμένουν απτές αποδείξεις ότι το εγχείρημα της "Ελιάς" θα προχωρήσει και δεν θα είναι απλώς ένα επικοινωνιακό τέχνασμα του Β. Πολύδωρα, ώστε να επιστρέψει ξανά στη Ν.Δ. του Α. Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: