Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ταραχές στην Ουκρανία


Αντικυβερνητικές διαδηλώσεις ξέσπασαν αυτή την εβδομάδα στην πόλη του Κιέβου της Ουκρανίας. Παρά τις συνομιλίες για την  κρίση με τη συμμετοχή  του προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς, οι ταραχές εξακολουθεί να υφίστανται και έχουν αρχίσει να εξαπλώνοντα και πέραν της πρωτεύουσα.


Τα κείμενα που συνοδεύουν τις φωτογραφίες είναι από την αυτόματη μετάφραση της google.

Στην παραπάνω φωτογραφία, οι διαδηλωτές καίνε ελαστικά καθώς συγκρούονται με τα ΜΑΤ κατά τη διάρκεια μιας αντικυβερνητική διαδήλωση στο κέντρο του Κιέβου, την Ουκρανία, 22 Ιανουαρίου. Τουλάχιστον δύο άνθρωποι πέθαναν από τραύματα από σφαίρες στις 22 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στην Ουκρανία.

Riot αστυνομικοί συγκεντρώσει καθώς συγκρούονται με διαδηλωτές στο κέντρο του Κιέβου στις 22 Ιανουαρίου. Ουκρανική αστυνομία εισέβαλαν οδοφράγματα των διαδηλωτών στο Κίεβο ως ξέσπασαν βίαιες συγκρούσεις.


Ουκρανικά ΜΑΤ συλλαμβάνουν διαδηλωτή αιμορραγία μετά από συγκρούσεις μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και διαδηλωτών υπέρ της ΕΕ, στο κέντρο του Κιέβου στις 22 Ιανουαρίου.


Ένας διαδηλωτής ρίχνει μια βόμβα μολότοφ κατά τη διάρκεια μιας αντικυβερνητική διαδήλωση στο κέντρο του Κιέβου, Ουκρανία, 22η Ιανουαρίου. Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, δύο άνδρες πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν σαν αντικυβερνητικές διαδηλώσεις κλιμακώθηκαν στην Ουκρανία, προκαλώντας κέντρο του Κιέβου για να μοιάζει με εμπόλεμη ζώνη με διαδηλωτές και ΜΑΤ μάχεται και να σβήνουν ενώ ο καπνός από την καύση ελαστικών και μολότωφ μαυρίσει ο ουρανός.


Η αστυνομία προετοιμαστούν για να έρθουν σε σύγκρουση με τους διαδηλωτές στο κέντρο του Κιέβου, την Ουκρανία, 22 Ιανουαρίου. Οι μαζικές διαδηλώσεις στην πρωτεύουσα του Κιέβου ξέσπασε μετά τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς απέρριψαν μια συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση υπέρ των στενών δεσμών με τη Ρωσία, η οποία του πρόσφερε ένα 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων πακέτο διάσωσης.


Μια φιλοευρωπαϊκή διαδηλωτής ένταξη πραγματοποιείται κάλυψη πίσω από ένα αυτοσχέδιο ασπίδα στο χώρο των συγκρούσεων με τα ΜΑΤ στο Κίεβο 23 του Ιανουαρίου. Ουκρανούς ηγέτες της αντιπολίτευσης προέκυψε από τις συνομιλίες για την κρίση με τον πρόεδρο Βίκτορ Γιανούκοβιτς την Τετάρτη λέγοντας ότι είχε αποτύχει να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις στα αιτήματά τους, και στους υποστηρικτές τους στους δρόμους για να προετοιμαστούν για μια αστυνομική επίθεση.


Ένας διαδηλωτής σπάει μια κούκλα στην οροφή του οχήματος κατά τη διάρκεια έκαψαν συγκρούσεις με την αστυνομία στο κέντρο του Κιέβου, Ουκρανία 23 Ιανουαρίου. Πυκνός μαύρος καπνός από την καύση ελαστικών τυλίχθηκε μέρη στο κέντρο της πόλης του Κιέβου ως τελεσίγραφο από την αντιπολίτευση προς τον πρόεδρο να προκηρύξει πρόωρες εκλογές ή το πρόσωπο στο δρόμο οργή επρόκειτο να λήξει με κανένα σημάδι ενός συμβιβασμού, την Πέμπτη.


Διαδηλωτές σταθεί σε ένα οδόφραγμα κατά τη διάρκεια μιας αντικυβερνητική διαδήλωση στο κέντρο του Κιέβου, Ουκρανία, 24 Γενάρη.


Μια φιλοευρωπαϊκή διαδηλωτής ρίχνει πέτρες ολοκλήρωσης προς τα ΜΑΤ, όπως άλλοι παίρνουν κάλυψη στο Κίεβο 23η Γενάρη.


Μια γυναίκα κλαίει όπως η ίδια και άλλοι έκκληση στην ουκρανική αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή των συγκρούσεων με αντικυβερνητικών διαδηλωτών στο Κίεβο 24 Ιαν.. Ουκρανικά διαδηλωτές ανεγερθεί περισσότερα οδοφράγματα στο δρόμο και κατέλαβαν ένα υπουργείο κυβερνητικό κτίριο την Παρασκευή, μετά την αποτυχία των συνομιλιών της κρίσης με τον πρόεδρο Βίκτορ Γιανούκοβιτς, που δείχνουν προς μια περαιτέρω ζεστό Σαββατοκύριακο διαμαρτυρίας. Οι λέξεις στην πινακίδα ανάγνωσης, από την κορυφή: «Στρατιώτες και αστυνομικοί, για να περάσει στην πλευρά των ανθρώπων, μαζί με τη νίκη Δόξα στην Ουκρανία..". 


Φιλοευρωπαϊκή διαδηλωτές ολοκλήρωσης αναλάβει την κάλυψη από το νερό που ψεκάζεται από ένα πυροσβεστικό όχημα στην περιοχή των συγκρούσεων με τα ΜΑΤ στο Κίεβο στις 23 Ιανουαρίου.


Μια άποψη των αντικυβερνητικών διαδηλωτών κάμπινγκ στην Πλατεία Ανεξαρτησίας στο κέντρο του Κιέβου 24, Ιαν. Ουκρανικά διαδηλωτές ανεγερθεί περισσότερα οδοφράγματα στο δρόμο και κατέλαβαν ένα υπουργείο κυβερνητικό κτίριο την Παρασκευή, τροφοδοτώντας την ένταση μετά την αποτυχία των συνομιλιών της κρίσης με τον πρόεδρο Βίκτορ Γιανούκοβιτς.


Μια αντικυβερνητικές διαδηλωτής στέκεται δίπλα σε ένα μανεκέν σε ένα οδόφραγμα στην περιοχή της συγκρούσεις με τα ΜΑΤ στο Κίεβο 24 Γενάρη.


Αστυνομικών δυνάμεων στέκονται μπροστά από ένα οδόφραγμα στο χώρο των συγκρούσεων με αντικυβερνητικών διαδηλωτών στο Κίεβο 24η του Γενάρη.


Ένας διαδηλωτής φοράει αυτοσχέδια προστατευτικό εξοπλισμό βοηθά μια γυναίκα σταυρό κοντά στο οδόφραγμα μπροστά από ΜΑΤ στο Κίεβο, Ουκρανία, 24 Ιανουαρίου. Οι διαδηλωτές κατέλαβαν κυβερνητικό κτίριο στην ουκρανική πρωτεύουσα, διατηρώντας ταυτόχρονα τη πολιορκία των γραφείων αρκετών διοικητών σε δυτικά της χώρας, αυξάνοντας την πίεση στην κυβέρνηση.


Η αστυνομία μπλοκάρει το δρόμο κοντά στην ουκρανική Υπουργικού κτιρίου στις 24 Ιανουαρίου, στο Κίεβο, Ουκρανία. Μετά από δύο μήνες κατά κύριο λόγο ειρηνικές διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης στο κέντρο της πόλης, νέοι νόμοι γραφτό να τελειώσει το κίνημα διαμαρτυρίας έχουν πυροδοτήσει βίαιες συγκρούσεις των τελευταίων ημερών.


Μια γυναίκα μιλάει όπως γονατίζει μπροστά σε μια γραμμή των ΜΑΤ στο κέντρο του Κιέβου στις 24 Ιανουαρίου. Ουκρανικά διαδηλωτές σήμερα επεκταθεί στρατόπεδο διαμαρτυρία τους στο Κίεβο πιο κοντά στην κυβέρνηση του προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς, μετά τις συνομιλίες για τον τερματισμό της κρίσης χειρότερη κρίση της Ουκρανίας μετά την ανεξαρτησία της το 1991 κατέληξαν σε αδιέξοδο.


Οι διαδηλωτές να ζεσταθούν σε πυρκαγιά κατά τη διάρκεια της συνεχούς αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στο Κίεβο, Ουκρανία 24 Ιανουαρίου. Αντικυβερνητικών διαδηλωτών στην Ουκρανία δεσμεύθηκε να μεταφέρει στην μετά τον πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς απέτυχε να κάνει σημαντικές παραχωρήσεις σε αργά το βράδυ τις συνομιλίες με ηγέτες της αντιπολίτευσης.


Περίπου 10.000 Ουκρανοί λάβουν μέρος στην τελετή κηδείας των νεκρών διαδηλωτή Γιούρι Verbytsky στη δυτική πόλη του Λβιβ στις 24 Ιανουαρίου.


Αντικυβερνητικών διαδηλωτών σταθεί σε ένα οδόφραγμα στην περιοχή συγκρούσεις με τα ΜΑΤ στο Κίεβο 24 Ιανουαρίου. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανούκοβιτς, σε ό, τι φαινόταν να είναι μια προσφορά των παραχωρήσεων προς την αντιπολίτευση εν μέσω βίαιων διαδηλώσεων εναντίον της εξουσίας του, δεσμεύτηκε την Παρασκευή να ανακατανείμει την κυβέρνηση την επόμενη εβδομάδα και να τροποποιήσει σαρωτικές νόμους αντι-διαδήλωση.



Ακτιβιστές της Euromaidan (το όνομα που δίνεται για την Πλατεία Ανεξαρτησίας) καίνε ελαστικά και να ζεσταθούν σε ένα οδόφραγμα στο κέντρο του Κιέβου νωρίς στις Ιαν 24.


Δεν υπάρχουν σχόλια: