Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Ένα από τα πιό ασυνήθιστα Patras Events... Τίμιο Ξύλο: Ντου καλόγερων σε καλόγριες σε παλαιοημερολογίτικο μοναστήρι στην Πάτρα


Το  πρωινό Σαββάτου 21 Μαϊου 2016, δεν ξημέρωσε μια ακόμα ήσυχη και ειρηνική μέρα στον Ιερά Μονή του Αγίου Παντελεήμονα, μοναστήρι παλαιοημερολογιτών στην Πάτρα. Κι αυτό λόγω ενός σοβαρού επεισοδίου που συνέβη στο μοναστήρι το Σάββατο 21 Μαϊου το πρωί. Και, μάλιστα, δεν επρόκειτο για καβγά μεταξύ παλαιοημερολογιτών και true ορθοδόξων αλλά για διαπληκτισμούς μεταξύ δυο παλιοημερολογιτών καλόγερων και δυο αντίστοιχων καλογριών.


kalogries

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, το ξυλίκι ξεκίνησε κοντά στο Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο, με τους καλόγερους να έρχονται στα χέρια με τις καλόγριες και, όπως καταγγέλλεται, τη φάση να καταλήγει οριακά σε ξυλοδαρμό των δεύτερων. Αιτία του περιστατικού φέρεται να ήταν δογματικές οικονομικές διαφορές, από αυτές που μόνο η πάλη των τάξεων Βασιλεία των Ουρανών μπορεί να άρει οριστικά.

piastikan-sta-xeria-kalogeroi-me-kalogries-stin-patra.w_l



Οι δυο καλόγριες μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ενώ οι badass καλόγεροι προσήχθησαν στο Τρίτο Αστυνομικό Τμήμα, χωρίς, όμως, να συλληφθούν, καθότι αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν κατατεθεί μήνυση σε βάρος τους. Εμείς, πάλι, περιμένουμε τη δικαιοσύνη να αποδοθεί από άλλους:



a5a553baec8f81c49a4a91374ed4664b

Δεν υπάρχουν σχόλια: