Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Δυνατά ο Αντώνης Φούσας στην διεκδίκηση της βουλευτικής έδρας με τη Ν.Δ. στα Γιάννενα.

















Εκλογές χωρίς τον Αντώνη Φούσα δεν γίνονται. Αυτό το έχει αντιληφθεί και ο κάτοικος του πιο απομακρυσμένου χωριού στο νομό Ιωαννίνων, το ξέρουν από πρώτο χέρι οι νεοδημοκράτες στα Γιάννενα, το πιστεύει ακράδαντα το επιτελείο Σαμαρά αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ που ποντάρει πολλά στον Πωγωνήσιο πολιτικό.



Άλλωστε και η συγκρότηση του ψηφοδελτίου στα Γιάννενα έχει μπλοκάρει, αφού όλοι ρωτούνε να μάθουν τι τελικά θα κάνει ο Αντώνης. Αν αποφασίσει να πει το ναι και να είναι τελικά ως υποψήφιος βουλευτής στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Αυτό είναι μια καθαρά προσωπική απόφαση στην οποία θα μετρήσει καταλυτικά και η γνώμη των οικείων του και ειδικά του αδελφού του, καθηγητή καρδιολογίας Γρηγόρη.

Το σίγουρο είναι ότι η ΝΔ θα περιμένει με αγωνία την όποια απόφαση, ενώ ακόμη και στην πε΄ριπτωση που τελικά ο Α. Φούσας δεν θα αποδεχθεί, είναι δεδομένο ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το αγώνα του κόμματός του προς την εξουσία.Πάντως, μιας και το αναφέραμε, κρατήστε το όνομα του αδελφού του, Γρηγόρη Φούσα.

Και το όνομα του Καθηγητή παίζει έντονα και εδώ που τα λέμε από γιαννιώτες ασθενείς που έτυχε να του κτυπήσουν την πόρτα, ακούσαμε μόνο τα καλύτερα. Λίγη υπονομή και θα δούμε. 

www.epirusgate.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: