Υλικά για 4-6 άτομα
1
κιλο ντοματινια πολυχρωμα2 αβοκαντος½ φλιτζάνι φύλλα μαϊντανού
Αλάτι, πιπέρι
½ κ.γ κύμινο
3 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.σ ξύδι από κρασί
1 κ.σ χυμό λεμόνι
1 κ.γ μέλι
Εκτέλεση συνταγης
Πλένετε και ζεματατε σε ζεστο νερο τα ντοματινια κατοπιν τα κόβετε τα ντοματινια στα δυο.
Καθαρίστε το αβοκάντο και το κόβετε σε φετες.
Προσθέτουμε τα φύλλα μαϊντανού και τα φύλλα της σαλάτας κομμένα σε χονδρά κομμάτια με το χέρι.
Σε ένα σέικερ χτυπάτε το ελαιόλαδο, το ξύδι, το χυμό λεμόνι, το μέλι, το αλάτι, το πιπέρι και το κύμινο και περιχύνουμε τη σαλάτα μας.
Καλημέρα στην ομορφη Ήπειρο!!!!!!!!!
Tolis
Anastasios
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου