Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Συνταγές από τον Ηπειρώτη chef Τάσο Τόλη : ΣΑΛΑΤΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ.



Υλικά για 4-6 άτομα
1 κιλο ντοματινια πολυχρωμα
2 αβοκαντος
½ φλιτζάνι φύλλα μαϊντανού
Αλάτι, πιπέρι
½ κ.γ κύμινο
3 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.σ ξύδι από κρασί
1 κ.σ χυμό λεμόνι
1 κ.γ μέλι
Εκτέλεση συνταγης

Πλένετε και ζεματατε σε ζεστο νερο τα ντοματινια κατοπιν τα κόβετε τα ντοματινια στα δυο.
Καθαρίστε το αβοκάντο και το κόβετε σε φετες.
Προσθέτουμε τα φύλλα μαϊντανού και τα φύλλα της σαλάτας κομμένα σε χονδρά κομμάτια με το χέρι.
Σε ένα σέικερ χτυπάτε το ελαιόλαδο, το ξύδι, το χυμό λεμόνι, το μέλι, το αλάτι, το πιπέρι και το κύμινο και περιχύνουμε τη σαλάτα μας.

Καλημέρα στην ομορφη Ήπειρο!!!!!!!!!




Tolis Anastasios 

Honorary President
Director of Chef's club 
Epirus offices
Executive  chef
Mob.6932208082  



Τάσος Τόλης
Επίτιμος Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος


romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου