ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα
4 τεμάχια κότσι χοιρινό
½ φλυτζ. ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο
2 ποτήρι μπύρα
1κουταλια ζάχαρη καστανή
δενδρολίβανο
6-7 φύλλα δάφνη
8-10 κόκκους πιπέρι
αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλατοπιπερώνετε το χοιρινό κότσι και
βάζετε κομματάκια σκόρδο γύρω-γύρω.
Βάζετε το ελαιόλαδο σε ρηχή κατσαρόλα
να κάψει και σοτάρετε τα κότσια να κάνει
κρούστα.
Σβήνετε με κρασί και την μπύρα .
Βάζετε στην γάστρα μια στρώση από
δενδρολίβανο, φύλλα δάφνης και μεταφέρετε
τα κότσια.
Το ψήνετε για 3 ώρες στους 200οC. Συνοδέψτε
με πατάτες φούρνου .
Τάσος Τόλης
Επίτιμος Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος
romiazirou.blogspot.gr
Τάσος Τόλης
Επίτιμος Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος
romiazirou.blogspot.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου