Ένα
πρωτοποριακό σεμινάριο αναμένεται να
υλοποιηθεί στην Άρτα το οποίο σχετίζεται
άμεσα με την τοπική κοινωνία, παραγωγή
και τον πρωτογενή τομέα. Ο τίτλος του
σεμιναρίου είναι Τεχνίτης Γαλακτοκομίας
Τυροκομίας Η διάρκεια του σεμιναρίου
είναι 40
Ώρες. Επίσης,
υπάρχει δυνατότητα πιστοποίησης από
τον φορέα AcTA Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο
και όλοι οι καταρτιζόμενοι θα πάρουν
και βεβαίωση παρακολούθησης από το
Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2. Όλοι οι
καταρτιζόμενοι θα κατακτήσουν βασικές
γνώσεις σε μια δυναμική ειδικότητα για
μόνιμη εργασία. Η ειδικότητα Τεχνίτης
Γαλακτοκομίας – Τυροκομίας ανήκει στο
σχήμα πιστοποίησης Επισιτιστικός –
Αγροτικός Τομέας και Τρόφιμα που είναι
διαπιστευμένο σύμφωνα με το διεθνές
πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το ΕΣΥΔ
Περισσότερα
για την πιστοποίηση: κλικ
εδώ
Πληροφορίες:
Τ.
2681400037
Περιφερειακή
Οδός Άρτας (δίπλα στην
εφορία)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου