Υλικά
1 ματσάκι ρόκα
1 ματσάκι φύλλα σπανάκι
2 μήλα κόκκινα- πράσινα
100 γρμ. σελερυ
2 κ.σ . καρύδια ψίχα
200 γρμ. Τυρί ροκφόρ
3 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.σ ξύδι λευκό
½ ποτήρι χυμό πορτοκάλι
2 κ.σ μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Πλένετε και καθαρίζετε την ρόκα και το σπανάκι το σελερυ και τα μήλα .
Κρατείστε τα τρυφερά φύλλα και τα ρίχνετε σε μια σαλατιέρα τα κόβετε σε μικρά κομμάτια.
Προσθέστε το σελερυ σε φέτες και τα μήλα.
Θρυμματίστε το ροκφόρ με πιρούνι και το ρίχνετε στην σαλάτα, και τα καρύδια κομμένα στην μέση.
Χτυπάτε όλα τα υγρά υλικά με το μέλι μέχρι να πάρουν κρεμώδη μορφή και, περιχύνουμε την σαλάτα δοκιμάστε στο αλάτι και πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου