Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Εντυπωσιακές εικόνες της Ηπείρου στο νέο βίντεο του ΕΟΤ


Έντονο... άρωμα Ηπείρου περιέχει το νέο βίντεο του ΕΟΤ μέσω του οποίου προβάλλεται η άγνωστη Ελλάδα. Εντυπωσιακές εικόνες, πλάνα που κόβουν την ανάσα, μοναδικά τοπία από αυτά που θα είναι πάντα σαν να τα βλέπεις για πρώτη φορά.
Το βίντεο «Greece, A 365-ay Destination» σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα, διάρκειας 3’:36’’, παρουσιάζει την "μυστική" Ελλάδα, την ηπειρωτική Ελλάδα, την Ελλάδα του φθινοπώρου, της άνοιξης και του χειμώνα, την Ελλάδα των άγνωστων τουριστικών προορισμών.
Προβάλλει τον περιηγητικό,θρησκευτικό,καταδυτικό και αγροτουρισμό, κ.ά.
Ο σκοπός είναι διπλός: η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου σε συνδυασμό με την προβολή των λιγότερων προβεβλημένων περιοχών της χώρας μας στο εξωτερικό.
Η μικρού μήκους αυτή ταινία συμμετέχει με αξιώσεις στον «2ο Διαγωνισμό Βίντεο του Παγκόσμιου Οργανισμού», που θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της 22ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του Π.Ο.Τ. στο Τσένκντου της Κίνας από 11-16 Σεπτεμβρίου 2017.
Οι εικόνες, ο ήχος, τα χρώματα και οι άνθρωποι της Ελλάδας στις τέσσερις εποχές του χρόνου, είναι το θέμα του νέου βίντεο του ΕΟΤ για την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό, ως ιδανικού προορισμού διακοπών 365 ημέρες τον χρόνο, σύμφωνα με την στρατηγική επικοινωνίας της υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά, με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Απολαύστε το βίντεο


http://www.epiruspost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: