Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Στέλλα, δεν πας στη Δεξιά που προτιμάς, μπας και γλυτώσει το ΠΑΣΟΚ από φαινόμενα σαν και σένα... Κεντροδεξιά συμμαχία Στέργιου Γιαννάκη και Στέλλας Βαρτελάτου στην Πρέβεζα, εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

koinopoiisi

Παρά το γεγονός ότι η θέση του ΠΑΣΟΚ επίσημα είναι υπέρ μιας κεντροαριστερής κυβέρνησης, η στην Πρέβεζα εκπρόσωπός του, υποψήφια βουλευτής Στέλλα Βαρτελάτου άλλα πρεσβεύει.  Και όχι τυχαία.

Μέσω του προσωπικού της facebook αναπαρήγαγε δημοσίευμα τοπικού site που έγραφε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει εξασφαλισμένη την πρωτιά στο Νομό Πρέβεζας και άφηνε να εννοηθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τέτοια πτώση που μπορεί να χάσει την έδρα και να την διεκδικήσει με καλές προϋποθέσεις  η Στέλλα Βαρτελάτου η  οποία είχε πολύ καλή παρουσία στις προηγούμενες εκλογές.
Σημειώνουμε ότι στις προηγούμενες εκλογές η Στέλλα Βαρτελάτου είχε πάρει μόνο 599 ψήφους.
Όλοι γνωρίζουμε βέβαια και μετά την απογοητευτική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ αλλά και με όσα μεσολάβησαν για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου τοπικά, ότι αυτά αποτελούν όνειρο φθινοπωρινής νυκτός για την Στέλλα αλλά αποκαλυπτικό των διαθέσεων είναι το γεγονός ότι το ίδιο δημοσίευμα προώθησε μέσω facebook και ο πρώτος στη λίστα της ΝΔ Στέργιος Γιαννάκης, όπως μπορείτε να δείτε στο φωτογραφικό απόσπασμα από τη δημοσίευση που έκαναν και φαίνεται πιο πάνω.
Βέβαια η Στέλλα Βαρτελάτου  δεν μπορεί να κρύψει την προτίμησή της προς τη ΝΔ καθώς η ίδια υπήρξε σύμβουλος του νεοδημοκράτη και πρώην συνεργάτη της αλλά και υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ κου Κώστα Μουτζούρη, όταν αυτός ήταν Γενικός Γραμματέας Λιμένων , τοποθετημένος από τη ΝΔ στη θέση αυτή, αλλά και στις εκλογές του ΧΥΤΑ Πρέβεζας-Θεσπρωτίας ψήφισε για πρόεδρο το νεοδημοκράτη Δήμαρχο Πάργας Αντώνη Νάστα και όχι τη Δήμαρχο Παραμυθιάς Σταυρούλα Μπραΐμη που στήριζε το ΠΑΣΟΚ.
Η ίδια βέβαια πήρε την θέση της αντιπροέδρου στον ΧΥΤΑ με τις ψήφους των νεοδημοκρατών.
Αξιοσημείωτο είναι ότι στην ομιλία της στη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ δεν καταφέρθηκε καθόλου κατά της ΝΔ παρά μόνο εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας από τους πολίτες να καταψηφίσουν όπως χαρακτηριστικά είπε την «ψευτοαριστερά» .
Αν η αληθινή αριστερά ή έστω η κεντροαριστερά εκφράζεται με τέτοιες τακτικές και πρακτικές, τότε δεν γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί. η αριστερά.
Και εν τοιαύτη περιπτώσει το επίσημο ΠΑΣΟΚ που άλλα πρεσβεύει, θα πρέπει να βάλει ένα φρένο σε τέτοιες πρακτικές.
Θεωρούμε βέβαιο ότι μετεκλογικά θα το πράξει αλλά θα προηγηθεί η ετυμηγορία των πολιτών και των ψηφοφόρων της κεντροαριστεράς την Κυριακή στο Νομό Πρέβεζας που θα καταδικάσουν αυτού του είδους τις συμπαιγνίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: