Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Αλέξης και Πάνος σφράγισαν τη πολιτική σχέση ζωής-συνεργασία τους, ταϊζοντας ο ένας τον άλλον τούρτα

Ο Αλέξης και ο Πάνος, επισφραγίζουν την πολιτική σχέση ζωής ανάμεσά τους με τον πατροπαράδοτο τρόπο
          
  Ο Αλέξης και ο Πάνος, επισφραγίζουν την πολιτική σχέση ζωής, ανάμεσά τους, με πατροπαράδοτο τρόπο.

Μέσα σε γιορτινό κλίμα -χωρίς όμως να λείψει και η συγκίνηση- οι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ επισημοποίησαν την σχέση τους με μια σεμνή τελετή, παρουσία στενών πολιτικών στελεχών και λίγων φίλων
Όταν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος, κατέβηκαν από την εξέδρα αγκαλιασμένοι, όλοι κατάλαβαν ότι η σχέση τους δεν ήταν πλέον συγκυριακή και ότι είχε έρθει η ώρα να περάσει στο επόμενο στάδιο. 

Η Αγάπη (με «Άλφα» κεφαλαίο), είχε νικήσει τις πολιτικές διαφορές!
Μάλιστα, οι δυο τους έφυγαν μαζί, αγκαλιασμένοι, με κατεύθυνση τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, λέγοντας σε όλους ότι ήθελαν να μείνουν λίγο μόνοι για να μοιράσουν τα υπουργεία της νέας κυβέρνησης.
Βέβαια, αν παρατηρούσε κάποιος καλύτερα, θα έβλεπε ότι στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου τους ήταν δεμένα ντενεκεδάκια, ενώ η επιγραφή «Just Governmented» δέσποζε επάνω στο πορτ μπαγκάζ, μη αφήνοντας αμφιβολία για το χαρμόσυνο γεγονός.
Πράγματι, όταν έφθασαν στην Κουμουνδούρου, τους περίμεναν ειδοποιημένοι στενοί φίλοι και συνεργάτες, που τους ευχήθηκαν «να ζήσουν για πολλές τετραετίες μαζί» και να έχουν καλούς πολιτικούς απογόνους, ενώ κατά τη διάρκεια μιας σεμνής τελετής αντάλλαξαν όρκους αιώνιας συνεργασίας (και ο Πάνος πάτησε τον Αλέξη στο πόδι, όταν ακούστηκε η φράση «Και ο δε αριστερός να φοβείται το Εθνίκι»).
Στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα μάλιστα, οι δυό τους άνοιξαν μια σαμπάνια και ήπιαν σταυρώνοντας τα χέρια, ενώ η τελετή ολοκληρώθηκε με το κόψιμο της τούρτας από την οποία οι δύο σύντροφοι μοιράστηκαν το ίδιο κομμάτι και τάισαν ο ένας τον άλλο στο στόμα

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Νίκος Ζαχαριάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: