Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Θαύμα, θαύμα! Δάκρυσε η εικόνα του Αλέξη Τσίπρα!

Το παράξενο κόκκινο υγρό που τρέχει από το αριστερό μάτι της αγιογραφίας, έχει αναστατώσει τους πιστούς
                     
Το παράξενο κόκκινο υγρό που τρέχει από το αριστερό μάτι της αγιογραφίας, έχει αναστατώσει τους πιστούς


Αναστάτωση επικρατεί από το πρωί στην οδό Μπενάκη, όπου βρίσκεται η μεγάλη αγιογραφία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς από το αριστερό μάτι του (όπως κοιτάμε), έχουν αρχίσει να τρέχουν δάκρυα και μάλιστα κόκκινου χρώματος!


Αφισοκολλητές που περνούσαν σήμερα τα χαραματα από την περιοχή για να κολλήσουν αφίσες  παρατήρησαν ένα παράξενο σημάδι κάτω από το αριστερό μάτι (όπως κοιτάμε) στην αγιοgraffitία του Αλέξη Τσίπρα.


Στην αρχή, πλησίασαν κοντά και προσπάθησαν να την «καθαρίσουν» πιστεύοντας ότι πρόκειται για κάποιου είδους βανδαλισμό ή για κάποια διαρροή από τον τοίχο. Όμως μετά από λίγα δευτερόλεπτα, τα «δάκρυα» επανεμφανίστηκαν!
Αμέσως, κλήθηκε στο σημείο από τα κεντρικά της Κουμουνδούρου ο Νίκος Παππάς, που μετά από προσεκτική εξέταση του σημαδιού στο μάτι του Αλέξη, αποφάνθηκε ότι όντως το φαινόμενο δεν μπορεί να εξηγηθεί λογικά.
Στο σημείο έφθασε πλήθος πιστών, που μαζί με στελέχη της κεντρικής επιτροπής, σκουπίζουν συνέχεια τα δάκρυα της εικόνας του Αλέξη, όμως η graffittοαγιογραφία συνεχίζει ασταμάτητα να δακρύζει!
Κόσμος του φιλάει το χέρι, προσκυνάει, προσεύχεται, κλαίει από δέος και συγκίνηση μπροστά στην αγιογραφίακαι εύχεται να τους προστατέψει, καθώς πιστεύουν ότι όταν οι εικόνες δακρύζουν, δεν είναι καλό σημάδι... Και όλα αυτά, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές.
Σύμφωνα με τους ειδικούς σε θέματα πολιτικών θαυμάτων, ο Αλέξης Τσίπρας, προσπαθεί να ειδοποιήσει τους πιστούς να μην πιστεύουν τις συνωμοσίες εναντίον του κυρ' Αλέκου Φλαμπουράρη και να σταματήσουν να φωτογραφίζουν τη σχολή Hill.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


Νίκος Ζαχαριάδης


Δεν υπάρχουν σχόλια: