Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Με το σύνθημα «Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη., καλοκαιρινές δράσεις για παιδιά από τη δημοτική βιβλιοθήκη Πρέβεζας.



Με το σύνθημα «Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη.! η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας ξεκινά την φετινή Καλοκαιρινή Eκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας, συμμετέχοντας για τέταρτη συνεχή χρονιά σε ένα δίκτυο 121 δημοσίων και δημοτικών βιβλιοθηκών της χώρας την εποπτεία και την καθοδήγηση των οποίων έχει για πρώτη χρονιά η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (ΕΒΕ). 

Οι καλοκαιρινές δράσεις ξεκινούν την Τρίτη 30 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 29 Ιουλίου. 
Παιδιά, έφηβοι, ενήλικες και γενικότερα όλοι οι χρήστες της βιβλιοθήκης καλούνται να ανακαλύψουν μέσα από δραστηριότητες και εκδηλώσεις τους ποικίλους ρόλους που μπορεί να έχει η βιβλιοθήκη. 
Μπορεί να γίνει κρυψώνα θησαυρών, μηχανή του χρόνου, χάρτης, μουσείο, μια μεγάλη κουφάλα δέντρου ή ακόμη .. και κινηματογραφικό πλατό.
 Οι συμμετοχές των παιδιών στις δράσεις γίνονται με προεγγραφή εκτός από την εναρκτήρια και την τελική εκδήλωση. Οι εγγραφές γίνονται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας κατά τις ημέρες και ώρες: Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00 π.μ. - 14.00 μ.μ. και απογεύματα Τρίτη- Πέμπτη-Παρασκευή: 18.00 μ.μ. - 20.30 μ.μ.μέχρι και τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο της Βιβλιοθήκης: 2682029889

Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια: