Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, στην τέλεση ομαδικής βάπτισης παιδιών, από την ''Κιβωτό του Κόσμου'', στην ακριτική Πωγωνιανή.


Δείτε το videoΜια ξεχωριστή μέρα ήταν η Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016, για την ''Κιβωτό του Κόσμου'' στην Πωγωνιανή !

Παρουσία πλήθους κόσμου τόσο απο το χωριό, όσο και απο τα Γιάννενα  τελέστηκε και φέτος ομαδική βάπτιση έξι παιδιών αυτή τη φορά!

Στη βάπτιση αυτή, ύστερα από πρόσκληση του πατέρα Αντώνιου, ιδρυτή και ψυχή της ''Κιβωτού του Κόσμου'', παρέστη η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, με τον Πρόεδρο της Γιώργο Δόση και τον Έφορο Πολιτισμού Κώστα Μάτσια.
"Ονομα μας χαρίζουνε ξεχωριστό απο τ΄ άλλα και δώσαν την υπόσχεση να μας φροντίζουνε για πάντα ανέφερε χαρακτηριστικά  το κάλεσμα   !

Η βάπτιση των παιδιών τελέστηκε  στη Θεοτόκο Πωγωνιανής ,απο τη ΨΥΧΗ της Κιβωτού του Κόσμου ,τον πάτερα Αντώνιο .
Ολοι οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να συνομιλήσουν με τον άνθρωπο που ακούραστα και με περισσή αγάπη  και στοργή τόσα χρόνια έχει αναλάβει ,όχι μόνο την υλική αποκατάσταση των παιδιών που φιλοξενεί αλλά και την πνευματική τους  ,μεριμνώντας ώστε όλα τα παιδιά να λάβουν τα απαραίτητα εφόδια για την πορεία τους στη ζωή .
Πολύτιμος είναι και ο ρόλος των εθελοντών που συμβάλλουν στο δύσκολο και συνάμα θεάρεστο έργο της Κιβωτού .
Η υπεύθυνη της Κιβωτού του Κόσμου στην Πωγωνιανή κ.Αντυ Θεοδωρακοπούλου ,ο φύλακας άγγελός τους ,ήταν φυσικά και σήμερα στο πλευρό τους μαζί με τους  περιχαρείς νονούς  και νονές τους !

Με το πέρας της βάπτισης μοιράστηκαν οι μπομπονιέρες και ακολούθησε το καθιερωμένο γλέντι!

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή 19 Αυγούστου τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου Ηπείρου μας προσκαλούν στην καλοκαιρινή τους γιορτή στις 19.00 το απόγευμα ...στο γεμάτο αγάπη σπίτι τους στην ακριτική Πωγωνιανή Ιωαννίνων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: