Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

Ξεχωριστός-αφιερωμένος στο Χαμόγελο του Παιδιού, ο φετινός Κολυμβητικός Διάπλους Ακτίου-Πρέβεζας, το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016.


Δείτε τα videoΤριάντα μεγάλοι και εικοσιπέντε μικροί κολυμβητές συμμετείχαν φέτος στον Κολυμβητικό Διάπλου Ακτίου-Πρέβεζας που πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 27 Αυγούστου στην Παραλία της Πρέβεζας μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης και διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Ηπείρου.


Ο Φετινός διάπλους ήταν ξεχωριστός για πολλούς λόγους, ο πρώτος και βασικότερος είναι γιατί ήταν αφιερωμένος στο Χαμόγελο του Παιδιού το οποίο δεν είχε απλή παρουσία με ένα κουτάκι στην γραμματεία του αγώνα, άλλα ήταν εδώ και ο Υπεύθυνος του Γραφείου της Κέρκυρας Ιορδάνης Τσοπανάκης, ο οποίος πραγματοποίησε και την απονομή στους Νικητές του Διάπλου στην Κατηγορία των ανδρών.


Άλλη μία ξεχωριστή στιγμή ήταν το γεγονός ότι τον φετινό διάπλου την πρωτιά πήρε γυναίκα. Η 20χρονη Ιωάννου Καρολίνα τερμάτισε πρώτη από όλους στο διάπλου και ήταν ιδιαίτερη στιγμή καθώς ήταν και η μοναδική γυναίκα που συμμετείχε.


Το θερμότερο χειροκρότημα όμως απέσπασε ο πιο μικρός της παρέας ο 5χρονος Γιώργης, ο οποίος συμμετείχε και αυτός στον μικρό διάπλου και πήρε το βραβείο του πιο λιλιπούτειου κολυμβητή. 


 Στο μικρό διάπλου στην κατηγορία των κοριτσιών πρώτη τερμάτισε η Ελένη Κατσανάκη, δεύτερη η Τσούτση Αγγελική και τρίτη η Σάλιαρη Αφροδίτη.

  
Στην κατηγορία των αγοριών στην πρώτη θέση τερμάτισε ο Γκαρτζονίκας Δημήτρης, στην δεύτερη θέση ο Κωνσταντινίδης Ιωάννης και στην τρίτη θέση ο Ανδρέας Γαζής

Στην κατηγορία των ανδρών πρώτος τερμάτισε ο Ρίζος Ελευθέριος, δεύτερος ο Μάλφας Μάξιμος και τρίτος ο Κατσανάκης Κωνσταντίνος.
  
Αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα έλαβαν όλοι οι συμμετέχοντες στο διάπλου, ενώ οι διοργανωτές έδωσαν ραντεβού την ίδια μέρα και την ίδια ώρα του χρόνου.

diala00008

diala00004

diala00001 diala00002 diala00003 diala00004 diala00005 diala00006 diala00007 diala00008 diala00009
Δεν υπάρχουν σχόλια: