Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Μπλουζάκι για τους αθλητές και τους εθελοντές του 4ου «εν Νικοπόλει Άκτια» Αγώνα Δρόμου


Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι θα χορηγηθεί τεχνικό μπλουζάκι στους συμμετέχοντες αθλητές του 4ου «εν Νικοπόλει Άκτια» αγώνα δρόμου (απόστασης 10 χιλιομέτρων) μετά από πρωτοβουλία στήριξης του αγώνα από την Περιφέρεια Ηπείρου.
Ακόμη, με την οικονομική στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου θα χορηγηθεί βαμβακερό μπλουζάκι στους εθελοντές του αγώνα. Η συμμετοχή των εθελοντών είναι πολύ σημαντική για την πραγματοποίηση του 4ου «εν Νικοπόλει Άκτια» αγώνα δρόμου. Για να εγγραφεί κάποιος ως εθελοντής μπορεί να επισκεφτεί την ακόλουθη διεύθυνση:
Ακόμη, ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας ευχαριστεί για τη στήριξή του 4ου «εν Νικοπόλει Άκτια» αγώνα δρόμου την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας, τον Δήμο Πρέβεζας, τον ΣΕΓΑΣ, όλους τους χορηγούς του αγώνα, η λίστα των οποίων αυξάνεται συνεχώς, όλους τους χορηγούς επικοινωνίας, καθώς και όλους τους εθελοντές.
Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην προκήρυξη του αγώνα, καθώς και στην ιστοσελίδα του αγώνα: https://nikopolisaktia.wordpress.com/

Το ΔΣ του Συλλόγου Δρομέων Πρέβεζας


Δεν υπάρχουν σχόλια: