Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Πάνος Καμμένος – Άγιος Εφραίμ = άσσος από τα αποδυτήρια... Καν’ το θαύμα σου: Τα 7 πιο θαυματουργά σύγχρονα θαύματα, που παίζουν στα χριστιανικά site



Μονή Οσίου Εφραίμ


Η Άγια παντόφλα του Οσίου Εφραίμ στη Μονή Οσίου Εφραίμ

Όταν ο Άγιος Μηνάς έσωσε φοιτητή από ελεγκτή και άλλα 6 μοντέρνα θαύματα για κάθε φλώρο άπιστο

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια χώρα που εκτός από πανέμορφες παραλίες και το αυθεντικό τυρί φέτα, έχει και την τύχη να βιώνει συνεχώς θαύματα, χωρίς να χρειαστεί καν να μετρήσουμε τον Τάκη:
Πραγματικά, η πυκνότητα των θαυματουργών φαινομένων, αποδεικνύει πως όπως η Γαλλία υπερηφανεύεται για τους καλύτερους παραγωγούς κρασιού στον κόσμο, εμείς από την άλλη μπορούμε να το παινευόμαστε πως οι από δω άγιοι γαμάνε τους από κει. Συλλέξαμε μερικά από τα καλύτερα κατορθώματα αυτών των Αγίων από τα διάφορα παρατηρητήρια θαυματουργών φαινομένων που ακμάζουν στο ελληνικό Ίντερνετ και τα καταγράφουμε, για να μάθετε να εκτιμάτε αυτά που έχετε:

To κασκόλ που εξαφανίζει όγκο καρκίνου
Capture
O Παΐσιος ήταν τέτοια θαυματομηχανή (κατά το παγωτομηχανή) που συνέχισε και μετά θάνατον. Όπως μαρτυρά η Φιλίτσα από το Βόλο (seriously):
Βρέθηκα στην δύσκολη θέση να μην μπορώ να βοηθήσω και να ηρεμήσω, την απελπισμένη αδερφή μου, μετά από την ένδειξη όγκου στην μαστογραφία που έκανε.» Μέ σεβασμό ζήτησα από αγαπητή μου φίλη την πολύτιμη κληρονομιά της, το κασκόλ του σεβαστού γέροντος Παϊσίου. Κρατώντας το σφιχτά στην αγκαλιά μου, με χέρια τρεμάμενα, με έντονο χτυποκάρδι, έτρεξα και το εναπόθεσα στην αγκαλιά της πασχούσης. Εκείνη με δάκρυα στα μάτια πήγε στο εικόνισμα και προσευχήθηκε. Της ευχήθηκα περαστικά, και το επέστρεψα αμέσως στην φίλη μου.
Μετά από 45 μέρες η άρρωστη επανέλαβε την μαστογραφία. Το θαύμα είχε γίνει. Η μαστογραφία ήταν πεντακάθαρη. Ο όγκος είχε εξαφανιστεί. Μεγάλη η χάρι του γέροντος Παϊσίου Εγώ (ο ιερεύς) του έδειξα μερικές εικόνες Αγίων και φωτογραφίες συγχρόνων Γερόντων. Μόλις είδε τον γέροντα Παίσιο, φώναξε συγκινημένος: «Αυτός ήταν».
Eυλόγησον.

Το πρεζάκι που ήταν σε κώμα  και τελικά μπήκε στο πανεπιστήμιο
Capture
Προφανώς και πάλι Παΐσιος. Θέλουμε να τονίσουμε τη λεπτομέρεια πως το θαύμα που αφηγήθηκε ο ίδιος πρώην πρεζαίος θεωρήθηκε τόσο σημαντικό που:
Το κείμενο που ακολουθεί είναι προδημοσίευση άρθρου. Θα δημοσιευθεί στο ορθόδοξο αντιαιρετικό περιοδικό ΔΙΑΛΟΓΟΣ στο τεύχος Σεπτεμβρίου (τον Αύγουστο δεν εκδίδεται) αλλά λόγω της βαρύτητας του θαύματος, κρίθηκε σωστό να μαθευτεί νωρίτερα και από άλλα μέσα, για το καλό του ορθόδοξου ποιμνίου στους δύσκολους καιρούς που περνάει η ευλογημένη πατρίδα μας.
Kι ένα teaser από την αφήγηση:
Η ημερομηνία της τελικής γνωμάτευσης για εγκεφαλικό θάνατο ήταν η 13η Ιουλίου. Σε μία ημέρα ο γιος της θα έκλεινε τα 18 του χρόνια, και αντί να μπει στην ενήλικη ζωή, τον έβλεπε στο κρεβάτι να παλεύει, όχι για τον γνωστό αγώνα κατά της μάστιγας των ναρκωτικών, αλλά τελείως άμεσα για την επιβίωσή του .Η αξιαγάπητη κυρία Αναστασία δε το έβαλε κάτω. Με την προτροπή του άγιου πνευματικού της , παππούλη Αθανάσιου, πήρε το ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη την επόμενη ημέρα και κατευθύνθηκε προς την ιερά μονή ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ – ΣΟΥΡΩΤΗ.
Δε θα κάνουμε εκείνο το αστείο με τη Σουρωτή.

Γιατί είναι δύο άγιοι κι ένας γιατρός
Capture
Η παράφραση αγαπημένο άσμα των TXC γίνεται για χάρη των δύο Αγίων Ιατρών (συγκεκριμένα ο Άγιος Λουκάς και ο Άγιος Παντελεήμων) που βρέθηκαν να αράζουν μαζί με τη γιατρό στο χειρουργείο, σώζοντας προφανώς και τη μέρα. Το θαύμα έγινε σε Έλληνες του εξωτερικού στην Ουκρανία, αποδεικνύοντας πως και σε αυτόν τον τομέα, έξω πάμε καλά:
Καί τό ακόμα θαυμαστότερο: Δίπλα στή γιατρό είδε καί τους Αγίους γιατρούς στους οποίους η ίδια προσευχόταν. Αριστερά στεκόταν ο Άγιος Παντελεήμονας μέ μιά λαμπάδα αναμμένη. Δεξιά στεκόταν ο Άγιος Λουκάς, ο όποιος έπαιρνε κάθε τόσο τά εργαλεία από τη νοσοκό­μα καί τά έδινε στη γιατρό!
Κι όμως παρατηρούμε πως 2 Άγιοι > 1 Άγιος

O Άγιος Μηνάς που σώζει από τους ελεγκτές
Capture
Ο Άγιος Μηνάς φαίνεται να είναι ένας πραγματικά γαμάτος άγιος σε σχέση με τους άλλους τους βαρετούς που σώζουν ζωές και τέτοια, καθώς προστατεύει από τους ελεγκτές.
Πλησίαζε τώρα στ Γιάννη. Μ ἤρεμη κίνηση ἐκεῖνος ἔβαλε το χέρι του  στην ἐσωτερικη τσέπη τοῦ μπουφαν για να ἀνασύρει το πάσο του (τη φοιτητική του ταυτότητα). Ἀλλά… κεραυνός! Τώρα το θυμήθηκε. Το πρωι που  ἄλλαξε ἐπανωφόρι δεν μετέφερε και το πάσο του. Ὤχ, Θεέ μου! Τί θα κάνει τώρα; Ὁ ἐλεγκτης πλησίαζε κοφτός, ἀπαιτητικός. Δεν ἦταν τόσο το πρόστιμο, ὅσο ἡ ντροπή, ὁ ἐξευτελισμος μπροστα στον κόσμο. Κι ἦταν τόσο κουρασμένος… Ὤχ, Θεέ μου!
Στα b-side του Αγίου περιλαμβάνεται (αν κάνετε κλικ εκεί που λέει) και η συμμετοχή του στη μάχη ενάντια στους Ναζί στο Ελ-Αλαμέιν καβάλα σε μια καμήλα. Thug life.

St._Menas_-_El_alamein_battel

Έκανε εμετό τον καρκινό αφού ήπιε αγιασμό
Capture
Τι να λέμε εμείς οι άπιστοι εδώ για τον Άγιο Εφραίμ, μας κατουράει από εκεί ψηλά.
Όπως μας διηγήθηκε η κα Σ.Κ., κάτοικος Καλαμάτας, το 2008, αισθανόταν κρυωμένη, αλλά δεν πήγε στο γιατρό. Επειδή όμως η κατάστασή της επιδεινώθηκε, αντί να βελτιωθεί, αποφάσισε να πάει. Όταν τον επισκέφθηκε, ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΠΝΟΙΑ κι εκείνος της συνέστησε να βγάλει αξονική τομογραφία στους πνεύμονες. Όταν του την πήγε, διαπίστωσε, ότι ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΈΙ ΣΟΝΙΑ. ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Αν σε σταυρώσει ο Παπαροκάς, εκτός ότι θεραπεύει τον καρκίνο, πιάνεις και παιδί
Capture
Πολλά τα ταλέντα του πατέρα Νεκτάριου (ναι είναι ο γνωστός Παπαροκάς φλωράκια) όπως αφηγούνται αυτές οι δύο πιστές:
Εγώ είχα χτυπήσει στο ισχίο, πονούσα πολύ και δεν μπορούσα να περπατήσω. Ο Γέροντας με σταύρωσε με το Τίμιο Ξύλο και ο Σταυρός κόλλησε στο μέτωπό μου.
 To κλου είναι εδώ όμως:
Λίγο καιρό πριν παντρευτούμε, ανακάλυψα ότι είχα πρόωρη εμμηνόπαυση. Ο τότε αρραβωνιαστικός μου και νυν σύζυγός μου, στο τόσο σοβαρό αυτό πρόβλημά μου, είπε ότι μαζί θα προχωρήσουμε και θα βρούμε την άκρη, ώστε να τεκνοποιήσουμε.
Αμέσως μετά το γάμο ξεκινά ο Γολγοθάς μας, κάνοντας σταδιακά 3 αποτυχημένες εξωσωματικές και αλλάζοντας συνέχεια γιατρούς. Η απογοήτευση μεγάλη καθώς και η θλίψη μας.
Αφήνουμε την κορύφωση, δε θα θέλαμε να σας τη στερήσουμε.

Ο Άγιος Εφραίμ εμφανίστηκε σε βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. για να της πει να καταψηφίσει στη Βουλή
Capture
Τι να σας λέμε τώρα, ο Εφραίμ που λέγαμε πριν έσκασε μύτη μπροστά στην Ξουλίδου και της είπε να μην ψηφίσει στην ψηφοφορία της 11 Ιουλίου 2015:
Το απόγευμα και ενώ υπήρχε σε εξέλιξη κοινοβουλευτική ομάδα, είχε φύγει ο κύριος Καμμένος, εκεί που καθόταν στην καρέκλα της είδε ένα όραμα, εμφανίστηκε μπροστά της ο Αγιος Εφραίμ, και της είπε ότι πρέπει να καταψηφίσει! Μάλιστα συμπτωματικά την ώρα που είδε το όραμα έσπασε η καρέκλα της.
 Φυσικά ο κατά τα άλλα θεοσεβούμενος Πάνος Καμμένος ακύρωσε χωρίς πολλά πολλά Εφραίμ και Ξουλίδου:
«Είναι σεβαστά όσα σου είπε ο Αγιος Εφραίμ, αρκεί να μην πέσει η κυβέρνηση, αν πέσει η κυβέρνηση θα έχεις να κάνεις με εμένα κι όχι με τον Αγιο».
Πάνος Καμμένος – Άγιος Εφραίμ = άσσος από τα αποδυτήρια.



Δεν υπάρχουν σχόλια: