Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Τότε που δεν είχαν αποφασίσει να τον εισπράξουν οι ίδιοι... #Thug_life: Όταν o Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος έριχναν άκυρο στον παράνομο ΕΝΦΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ενφια τσιπρας



Αποτέλεσμα εικόνας για ενφια τσιπρας

O ΕΝΦΙΑ για μια ακόμη χρονιά ήρθε να μας επισκεφτεί και να μας υπενθυμίσει όμορφες ηρωικές στιγμές μεγάλων ανδρών της πολιτικής μας σκηνής. Σκηνές από το “μακρινό” 2014-2015, τότε που ευθαρσώς και με πάθος δήλωναν  ότι δεν διατίθενται να τον πληρώσουν γιατί είναι αντισυνταγματικός, παράνομος, παράλογος κλπ και ότι θα τον καταργήσουν καπάκια με το που εκλεγούν.

1

Αποτέλεσμα εικόνας για ενφια τσιπρας



Φυσικά, όλα αυτά λίγο πριν στρογγυλοκαθίσουν στις θεσάρες τους ή κατά κάποιους πιο ψαγμένους πριν τους τσιπάρουν και τους κάνουν υποχείρια τους κάποιοι ανθελληνικοί κύκλοι, εμποδίζοντας τους να φέρουν την επανάσταση στην Ε.Ε. Tότε όμως, το μακρινό 2014 ο ΕΝΦΙΑ σύμφωνα με τις δηλώσεις του Τσίπρα την ΔΕΘ ήταν ένας φόρος παράλογος – δε διορθώνεται – καταργείται.





Guys, ούκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος γκέγκε; Σκυτάλη φυσικά στον αντι ΕΝΦΙΑ αγώνα ειχε πάρει και το μετέπειτα δεξί χέρι της συγκυβέρνησης και υπ’αριθμόν 1 θιασώτης του πολίτικου #thug_life και ΥΠΕΘΑ, Πάνος Καμμένος, ο οποίος προφανώς δήλωνε προεκλογικά ότι ΔΕ θα πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ.



Μάλιστα στο site των ΑΝΕΛ όπως και στην Αυγή υπήρχε και νομική βοήθεια για όσους πολίτες ήθελαν και αυτοί να αποφύγουν τον αντισυνταγματικό νόμο.


Αποτέλεσμα εικόνας για ενφια τσιπρας
Αποτέλεσμα εικόνας για ενφια τσιπρας




Πως τα φέρνει η ζωή



Δεν υπάρχουν σχόλια: