Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Περιμένουμε από τον Απόστολο Γκλέτσο να στείλει επιστολή με κάλεσμα για κοινό αγώνα στον Κιμ Γιονγκ Ουν (κορεάτικα: 김정은)... Ο Δήμαρχος Απόστολος δήλωσε έτοιμος να ανατινάξει τα διόδια στη Στυλίδα αν χρειαστεί.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κιμ Γιονγκ Ουν

Αποτέλεσμα εικόνας για ο γκλέτσος χορεύει ζεϊμπέκικο

Κιμ, κάνε μια καλή για τον Απόστολο

Έτοιμος να ζητήσει από τον Κιμ να πατήσει το κουμπί είναι ο δήμαρχος Στυλίδας,  ο Απόστολος ο Γκλέτσος. Θυμάστε που είχε βγάλει τη μπάρα για να περνούν οι Στυλιδιώτες παρακάμπτοντας τα διόδια; Στη συνέχεια η εταιρία διαχείρισης της ΕΟ ξαναέβαλε τις μπάρες προστασίας και η πόλη της Στυλίδας βρέθηκε ξανά σε αδιέξοδο.

γκλετσος

Όπως καταλαβαίνετε, για έναν άνθρωπο αποφασισμένο για τα πάντα, όπως ο Απόστολος ο Γκλέτσος, η μόνη επιλογή που του απομένει είναι να ανατινάξει τα διόδια, αφού πρώτα τα εκκενώσει βέβαια. Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ 101.9:
Δημοσιογράφος: Πάντως είστε έτοιμος να πάρετε πάλι τη μπάρα, εγώ αυτό καταλαβαίνω. Να την ξηλώσετε πάλι.
Ο Απόστολος ο Γκλέτσος: Αν χρειαστεί ανατινάζουμε και τα διόδια. Σιγά, εκεί θα κολλήσουμε τώρα, στη μπάρα; Τα εκκενώνουμε, βεβαίως και μετά τ’ ανατινάζουμε.
gletsos_diodia_pelasgia_aftodioikisi

Αποτέλεσμα εικόνας για ο γκλέτσος χορεύει ζεϊμπέκικο


Ο Δήμαρχος Στυλίδας έχει στείλει επιστολή καλώντας τους συναδέλφους της Αυτοδιοίκησης σε κοινό αγώνα.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
2016 ΔΙΟΔΙΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ
Είναι καιρός αγαπητοί συνάδερφοι της Αυτοδιοίκησης όλης της χώρας να επανεξετάσουμε να συζητήσουμε να προτείνουμε απόψεις και ενδεχομένως λύσεις προς την κυβέρνηση και γενικότερα προς την Βουλή σχετικά με το θέμα των διοδίων. Είτε μας αφορά άμεσα επειδή έχουμε διόδια στου Δήμους μας είτε έμμεσα επειδή οι δημότες μας περνούν από τα διόδια είτε τέλος πάντων επειδή το κόστος στις μεταφορές λόγω διοδίων φτάνει στο ράφι στο φτωχό καταναλωτή δημότη μας. Όσοι έχουμε διόδια στους δήμους μας αντιμετωπίζουμε και το μέγα πρόβλημα με την οδική ασφάλεια. Προτρέπω λοιπόν και προτείνω σε όλους τους Δημάρχους να μιλήσουμε με τους δημότες μας, να συνεδριάσουμε στα Δημοτικά μας Συμβούλια και να επανεξετάσουμε την στάση μας. Βεβαίως η κοινωνική ειρήνη είναι ένα από τα βασικά ζητούμενα αλλά πριν από όλα και πάνω από όλα είναι η επιβίωση του λαού μας.
Πρόεδρος Προσωρινής Διοικούσας Παράκτιον
Δήμαρχος Στυλίδας – Απόστολος Γκλέτσος
Υ.Γ: Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον εσωτερικό τουρισμό και πως αυτός βάλλεται από τα διόδια
Περιμένουμε από τον Απόστολο Γκλέτσο να στείλει επιστολή με κάλεσμα για κοινό αγώνα στον Κιμ



www.luben.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: