Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Μένιο Φουρθιώτη είναι σα να είσαι εδώ κι ας μην είσαι... 10 ένδοξες στιγμές του αποκλεισμένου από τις τηλεοπτικές άδειες Εpsilon TV, που αφήνουν την ελληνική TV φτωχότερη. Δείτε τα video



Πριν ξεκινήσει η διαγωνιστική διαδικασίας, ανακοινώθηκε ότι  το κανάλι Epsilon  δεν θα συμμετέχει στον διαγωνισμό διεκδίκησης τηλεοπτικής άδειας, επειδή ο ιδιοκτήτης του κατέθεσε εγγυητική επιστολή 36 ημερών από τράπεζα του Χονγκ Κονγκ, ενώ η προκήρυξη αναφέρει ρητά ότι θα πρέπει να ισχύει για ένα έτος.
To “κανάλι του Περιστερίου” το οποίο άρχισε να εκπέμπει πριν από 3 χρόνια ήρθε σαν πάνα εξ’ ουρανού να αντικαταστήσει αυτό που ήταν το ΣΤΑΡ σε εποχές ΠΑΣΟΚ. αλλά με ΣΥΡΙΖΑ, με τις μηχανές του με υαλουρέν και κολλαγόνα, με πιλότο τον Μένιο Φουρθιώτη, aka τον πάλαι ποτέ ατζέντη της Τζούλιας Αλεξανδράτου.
Όπως και να χει , μέσα σε 3 μόλις χρόνια, η αυτοκρατορία των υαλουρονικών και της Kumtel, Εtv, πρόλαβε να μας χαρίσει το απόλυτο bad trip που πάντα καταλήγει σε ελαφρά ανατριχίλα και συναισθήματα ντροπής. Ακολουθούν 10 επιλεγμένες στιγμές από τη σύντομη αλλά ραδιενεργή πορεία του καναλιού.


Τότε που μια  Καμπουρέλη άπλωνε κολλαγόνα σε τεχνητά στήθη




Τότε που η Ρούλα Κορομηλά έκανε το “Μπράβο” του φτωχού σπάζοντας ωμά αυγά στο κεφάλι της.



Η Ρούλα Κορομηλά πέρασε και αυτή από το E, φέρνοντας πιο κοντά τους ιθύνοντες του Epsilon στην υλοποίηση ενός τηλεοπτικού zombie apocalypse. Η όρεξη για να κάνουμε τα καλά τα σόου που γίνονταν επί εποχών ΠΑΣΟΚ, με σκηνοθέτη τον Σαρτίνι και guest από εξωτερικά και τα λοιπά, κατέληξε στη Ρούλα Κορομηλά να σπάει ωμά αυγά στο κούτελό της παρέα με το Γιώργο Θεοφάνους.


Τότε που η Ιακωβίδου λίγο-πολύ είπε “βούλωνε” στην Αυλωνίτου.



Από το χειμώνα κρατάει η κοκορομαχία των τηλεοπτικών αδειών, αγαπητοί φίλοι, αλλά στον τοξικό αέρα του Epsilon TV η Αυλωνίτου έφτασε την Ιακωβίδου στο σημείο να της ουρλιάξει “βούλωνε φασισταριό”. Αυτές τις στιχομυθίες φυσικά και τις απεύχεται ο Μένιος ο Φουρθιώτης οπότε διέκοψε τη συνέντευξη μαχαίρι.


Τότε που η Ελεονόρα Μελέτη ντύθηκε πόρνη για να μας δείξει πως γίνεται το μαχητικό ρεπορτάζ



Εξαιρετική αλλά δυστυχώς βραχύβια εκπομπή με παρουσιάστρια την Ελεονόρα Μελέτη, με μπόλικα εξωτερικά πλάνα που είχαν γυριστεί με βιντεοκάμερα για καταγραφή βαφτίσεων από το 1996 αλλά με πολύ μεράκι. Η Ελεονόρα Μελέτη πχ δε το είχε σε τίποτα να ντυθεί πόρνη για να αποδείξει ότι μπορεί να μπει στη θέση τους και να τις καταλάβει και άλλα τέτοια.


Τότε που η Ελεονόρα Μελέτη βίωσε τεχνητά πόνους εγκυμοσύνης για να μας δείξει πως γίνεται το μαχητικό ρεπορτάζ



Η Ελεονόρα ξεγεννάει μαζί με τον Θέμη Μάλλη ένα βασανιστικό επεισόδιο της εκπομπής Hashtag.


Τότε που η Τατιάνα Στεφανίδου είπε Χαμουνάκι.



H απόλυτα cringeworthy περσόνα της τηλεόρασης κάνει ένα σαρδάμ και από το κόμπλεξ της αυτοσαρκάζεται με ένα ύφος που μας θυμίζει για ποιό λόγο δε μπορούμε να έχουμε τίποτα καλό σε αυτό τον κόσμο.


Τότε που μια κοπέλα που δεν είναι η Φουρέιρα χόρευε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια



Εpsilon TV afterhours.


Τότε που μια κοπέλα που ήταν η Φουρέιρα έπαθε Ρένα Βλαχοπούλου on stage


Aπλά προσπαθήστε να το δείτε χωρίς να ντραπείτε.


Tότε που η μητέρα της Σίσσυς Φειδά για κάποιο λόγο βγήκε στην τηλεόραση και έκραζε τη Σίσσυ Φειδά



Συνέντευξη από τότε που ήμασταν ακόμη στο μνημόνιο 3.


Τότε που ο Μένιος Φουρθιώτης έκανε αφιέρωμα στον εαυτό του



Ο ναυαρχίδας των παρουσιαστών του Epsilon TV σε ένα αφιέρωμα για τον εαυτό του, όπου ο ίδιος μιλάει για τον εαυτό του. Αν κλείσετε τα μάτια σας και ακούτε τα λογάκια του Φουρθιώτη, μπορείτε άνετα να φανταστείτε ότι ένα 8χρονο αγοράκι σας διαβάζει την έκθεσή του. Φυσικά το 8χρονο αυτό αγοράκι θα ήταν ο ρουφιάνος της τάξης. Το φυτό που δεν παίρνει καν καλούς βαθμούς.

Ευχαριστούμε Epsilon για αυτά τα 3 χρόνια ξεγνοιασιάς. Θα μας λείψεις κι εσύ και τα υαλουρονικά σου.




Δεν υπάρχουν σχόλια: