Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Λευκή νύκτα στην Πρέβεζα , το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

white_night_preveza



Τη δική της λευκή νύχτα θα ζήσει για δεύτερη χρονιά η πόλη της Πρέβεζας, το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016. 

Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία η λευκή νύχτα φέτος εμπλουτίζεται και διοργανώνεται πάλι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΛΥΡΑΥΛΟΣ», τον Σύλλογο Εστιατόρων, Καφεπωλών και Συναφών Επαγγελμάτων και τον Σύλλογο Εμποροεπαγγελματιών του Ιστορικού Κέντρου Πρέβεζας. 
Μια νύχτα, κατά τη διάρκεια της οποίας οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν συμφέρουσες αγορές, αλλά και να παρακολουθήσουν πολιτιστικά δρώμενα σε διάφορες γωνιές του Ιστορικού Κέντρου της Πρέβεζας. 
Τα καταστήματα του ιστορικού κέντρου θα ανοίξουν στις 8 το βράδυ και θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τα ξημερώματα, ενώ η έναρξη των εκδηλώσεων αναμένεται φαντασμαγορική. 
Στις 10 το βράδυ ο ουρανός θα φωτιστεί από δεκάδες βεγγαλικά και αμέσως μετά θα εξελιχθούν διάφορες πολιτιστικές δράσεις με μουσική, χορό, θέατρο δρόμου, χάλκινα, ξυλοπόδαρους, κλόουν, ταχυδακτυλουργό, παράσταση καραγκιόζη και άλλα που θα εξελίσσονται στην πλατεία Ανδρούτσου, στο ιστορικό κέντρο της πόλης και στην παραλία. 
Θα προηγηθεί η πλεύση πλοιαρίων από τους φίλους kanoe-kayak Πρέβεζας στη θάλασσα μπροστά από την παραλία με καπνογόνα και κόρνες για να δώσουν το σύνθημα για το ξεκίνημα της μεγάλης γιορτής.Παράλληλα θα προσφέρονται δωρεάν από τους καταστηματάρχες κεράσματα, γλυκά, ποτά και τοπικά προϊόντα.




Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια: