Υλικά
για 4 άτομα
400 γρ σαρδέλες
καθαρισμένες
Ελαιόλαδο
Λίγη
ρίγανη
Ζεστό νερό
1 μεγάλη πατάτα
4
σκελίδες σκόρδο
Χυμό από ένα λεμόνι
Εκτέλεση συνταγής
Αρχικά καθαρίζουμε την πατάτα και
την κόβουμε κατά μήκος σε φέτες πάχους
μισού εκατοστού. Μετά κάθε φέτα την
κόβουμε πάλι κατά μήκος σε λεπτά
μπαστουνάκια πάχους μισού εκατοστού.
Σε
ένα ατομικό πυρίμαχο σκεύος τοποθετούμε
μια στρώση από τα μπαστουνάκια της
πατάτας και προσθέτουμε το 1 κ.σ. ελαιόλαδο,
λίγη ρίγανη, αλάτι και φρεσκοτριμμένο
πιπέρι. Καλύπτουμε τις πατάτες για
τη σαρδέλα φούρνου ίσα ίσα με ζεστό
νερό. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με
ένα δεύτερο ατομικό πυρίμαχο σκεύος.
2 σχόλια:
Και στη συνέχεια τί κάνουμε;
Κάτι λείπει από την συνταγή.
Δημοσίευση σχολίου