Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Βαγγέλη, με τέτοιους φίλους σαν τον Λοβέρδο, τον Πάγκαλο και τον Σκανδαλίδη, τι να τον κάνεις τον Γιώργο Παπανδρέου.


Την ανάγκη για συστράτευση όλων των στελεχών του Πασόκ ώστε να αποτραπεί η διάσπαση, η συσπείρωση και τελικά η διάλυση του κόμματος, τόνισαν σημαντικά στελέχη τόσο του παρελθόντος όσο και του παρόντος .

Ανάμεσα τους ο Αντρέας Λοβέρδος που τόνισε ότι μπροστά στις εκλογές είναι όλοι υποχρεωμένοι να βρίσκονται μαζί και να μη διασπαστούν. Γιαυτό και ο ίδιος, αφού πρώτα είχε διασπάσει το Πασόκ ιδρύοντας το κόμμα "Συμφωνία για την Ελλάδα" που πήγε άπατο στις ευρωεκλογές, επέστρεψε στο Πασόκ όπου πήρε και δώρο... ένα υπουργείο Παιδείας ως ανταμοιβή για τα ανιδιοτελή αισθήματα του.

Επίσης υπέρ του ενωτικού κλίματος τάχθηκε και ο Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος όμως πλέον ψηφίζει Ν.Δ.  Παρόλαυτα οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται.

Τέλος υπερενωτικός εμφανίστηκε και ο Κώστας Σκανδαλίδης ο οποίος πριν κανά εξάμηνο πήγε να την κάνει προς τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά έφαγε σουτ και επέστρεψε στο Πασόκ. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον ήθελε ενώ το Πασόκ τον θέλει. Γιαυτό και ο Κώστας Σκανδαλίδης θα κάνει ότι μπορεί ώστε να κρατήσει ενωμένο το Πασόκ. Ακόμα και αν μείνει μόνος του, αυτός και ο πόνος του.

Αναμένονται και νέες ενωτικές κραυγές αγωνίας από στελέχη του Πασόκ καθώς και από τους απλούς πολίτες οι οποίοι δεν μπορούν να διανοηθούν τη ζωή τους χωρίς το Πασόκ. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τους καλύπτει. Γεγονός που αποδεικνύει ότι άλλο πράγμα είναι το Πασόκ και άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Έπειτα από τόσες ενωτικές επιθέσεις είναι σχεδόν σίγουρο ότι το Πασόκ θα διαλυθεί.

Γιατί με τέτοιους ενωτικούς φίλους τί να τους κάνεις τους διασπαστικούς εχθρούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: