Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ολοκληρώθηκε η πρόταση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας για υποψήφιους βουλευτές. Κ.Μπάρκας, Θ.Ράπτης, Ε.Τσαμποδήμου και Χ.Πάνης

syriza preveza

Ολοκληρώθηκε με σύντομη διαδικασία η πρόταση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας που θα υποβληθεί προς την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (29-12-14) το βράδυ.

Η πρόταση περιλαμβάνει 4 πρόσωπα προφανώς για να μην υπάρχει η δυνατότητα άλλης επιλογής από την Κ.Ε. η οποία θα συνεδριάσει και ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο στις 8 Ιανουαρίου. Βέβαια η πρόταση της Νομαρχιακής Επιτροπής δεν δεσμεύει την Κ.Ε. για την τελική επιλογή, που αξιολογεί με συνολικά κριτήρια την κατάρτιση του ψηφοδελτίου.

Θεωρείται βέβαιο λοιπόν ότι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου , υποψήφιος θα είναι ο νυν βουλευτής Κώστας Μπάρκας,  με επικρατέστερους τον οδοντίατρο και δημοτικό σύμβουλο Πάργας Θανάση Ράπτη, την ηθοποιός Έφη Τσαμποδήμου και το γεωπόνο και περιφερειακό σύμβουλος Μπάμπη Πάνη.

Η Έφη Τσαμποδήμου που γεννήθηκε στην Πρέβεζα και που είναι άγνωστη στο ευρύ κοινό της Π.Ε. Πρέβεζας, σε προηγούμενες εκλογές είχε κατέβει υποψήφια στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας και η επιλογή της από τη Ν.Ε. όντως αποτελεί έκπληξη,  αλλά το σύνδρομο του 4% δύσκολα μπορούν να το αποχωριστούν οι «σύντροφοι» του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τα άλλα το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έχει πλήρη γεωγραφική εκπροσώπηση με τον νυν βουλευτή να διαθέτει το πλεονέκτημα της αναγνωρισιμότητας  του και της ενεργητικής δραστηριότητας του στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: