Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Το οργανωτικό του νέου κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου στην Πρέβεζα, αναλαμβάνει η μέχρι σήμερα γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ, Μαρίνα Ντούσκα


Με μια λιτή δήλωση της που ανέβασε στο facebook η γραμματέας της Ν.Ε.  ΠΑΣΟΚ Πρέβεζα, υπονόησε την αποχώρηση της από το σημερινό ΠΑΣΟΚ, καθώς έγραψε :  «Ένας κύκλος έκλεισε» .

Και επειδή όταν κλείνει ένας κύκλος  ανοίγει κάποιος άλλος, έχουμε την έγκυρη πληροφορία ότι η Μαρίνα Ντούσκα ανέλαβε την οργάνωση για το Νομό Πρέβεζας του νέου κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου που θα κάνει την επίσημη ανακοίνωση του στις αρχές Γενάρη.

Με το νέο αυτό κόμμα συντάσσεται η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής, αλλά και των περισσότερων μελών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο Νομό μας, που δεν εκμεταλλεύτηκαν θέσεις εξουσίας και θεωρούνται αξιόπιστα και αξιόλογα.


Επίσης συμπορεύεται με το νέο κόμμα και μεγάλο μέρος της νεολαίας.

Από την άλλη πλευρά ως φανατικοί της πλευράς Βενιζέλου εμφανίζονται ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Δημήτρης Ντούσκας και ο υπό προθεσμία πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωάννης Γιαμάς.


Οι συντρόφισσες Στέλλα και Μαρίνα σε χωριστούς δρόμους.
Γεγονός είναι πάντως ότι μετά την εξέλιξη αυτή χωρίζουν οι δρόμοι δύο γυναικών που το τελευταίο χρονικό διάστημα έπαιζαν ρόλο στο τοπικό ΠΑΣΟΚ.

Οι «συντρόφισσες»  Στέλλα Βαρτελάτου και Μαρίνα Ντούσκα που κατά καιρούς είχαν πότε φιλική και πότε ανταγωνιστική σχέση, θα ανήκουν σε διαφορετικούς κομματικούς χώρους αφού η Στέλλα Βαρτελάτου, αντιδήμαρχος Πρέβεζας που είναι μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ, παραμένει πιστή στην ομάδα Βενιζέλου και πιθανόν να είναι υποψήφια βουλευτής καθόσον με την εξέλιξη αυτή δύσκολα θα βρεθούν αξιόλογοι υποψήφιοι για να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του Βενιζελικού ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: