Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013

Summer hats, beach party, από το Καρναβαλικό Κομιτάτο, Πρέβεζας, το Σάββατο 10 Αυγούστου 2013, στο Mango Beach bar, στην παραλία Καναλίου.


Πλησιάζουν οι μέρες, για το απόλυτο καλοκαιρινό πάρτυ, με τη σφραγίδα του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. Το θέμα του φετινού πάρτυ στην ακρογιαλιά είναι "καλοκαιρινά καπέλα".


Kαι βέβαια καμία σχέση με τη γνωστή ατάκα παλιάς ελληνικής ταινίας από τον Γιώργο Κωνσταντίνου "Παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω", αλλά... πάρε το καπελάκι σου (το καλοκαιρινό), πάρε την παρέα σου, φόρα και την καλοκαιρινή σου διάθεση κι έλα! Έλα να ζήσεις μία από τις καλοκαιρινές εμπειρίες που σου μένουν αξέχαστες.


Για σας που έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και θέλετε να ξεφύγετε από τα κοινότυπα και τα τετριμμένα, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, ετοιμάζει για το Σάββατο 10 Αυγούστου, το Summer hats Beach Party, στο Mango Beach bar, στην παραλία Καναλίου. 


Ήδη η οργανωτική επιτροπή του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, ετοιμάζει μια σειρά απο εκπλήξεις, που πιστέψτε μας, μόνο αδιαφορία δε θα σας προκαλέσουν! Όλοι οι δρόμοι το Σάββατο 10 Αυγούστου οδηγούν στην παραλία Καναλίου στο Mango Beach Bar, εκεί που σκάει το κύμα ή λίγο πιο πάνω ή λίγο πιο..κάτω. Summer hats Beach Party από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας. Be There! Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια: