Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Hiking in Astraka and Drakolimni by Drone. Το Happy Traveller στα Ζαγοροχώρια. Δείτε το εκπληκτικό video με τη Δρακόλιμνη και το καταφύγιο της Αστράκας απο ψηλά!!



Με το όνομα Δρακόλιμνη αναφέρονται οι αλπικές λίμνες που σχηματίζονται κυρίως σε βουνά της Ηπείρου. Γνωστότερες δρακόλιμνες είναι η Δρακόλιμνη της Τύμφης, η Δρακόλιμνη του Σμόλικα, η αλπική λίμνη Γκίστοβα του Γράμμου, οι αλπικές λίμνες Φλέγκες στο Μαυροβούνι και η αλπική λίμνη Βερλίγκα στον Λάκμο, κοντά στις πηγές του Αχελώου.

Την  Δρακόλιμνη της Τύμφης,σε ύψος  2050 μέτρων  στο όρος Τύμφη(γκαμήλα),επισκέφθηκε ο Happy Traveller ορειβάτης Ευτύχης Μπλέτσας,ο οποίος βρέθηκε  για γυρίσματα στα Ζαγοροχώρια, για ένα επεισόδιο Happy Traveller που θα δούμε στις οθόνες μας τον Οκτώβριο από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ !

Οπως μας είπε ο  κ.Μπλέτσας,αυτός και οι συνεργάτες του,έμειναν στο Μικρό Πάπιγκο ,επισκέφθηκαν πολλά απο τα χωριά της περιοχής έκαναν rafting ,κατέβηκαν στις πηγες του Βοϊδοματη όπου συνάντησαν και μια ομάδα προσκόπων από την Αθήνα και ανέβηκαν στο φιλόξενο καταφύγιο της Αστράκας(1950 μ.) καθώς και στην Δρακόλιμνη(2050 μ.),απο όπου μπορείτε να δείτε και το εκπληκτικό βίντεο,της airvideos.gr Ο Ευτύχης Μπλέτσας μάλιστα δεν δίστασε να κολυμπήσει στα νερά της Δρακόλιμνης.

Όλα αυτά θα τα δούμε τον προσεχή Οκτώμβριο στο ΣΚΑΙ.

Δείτε το video


Δεν υπάρχουν σχόλια: