Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

H Όλγα Γεροβασίλη εγκαινίασε στην Άγναντα την έκθεση φωτογραφίας ''Άραχθος-Τζουμέρκα: Οι δρόμοι του νερού και της πέτρας'', το Σάββατο 13 Αυγούστου 2016







Την έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Άραχθος-Τζουμέρκα: Οι δρόμοι του νερού και της πέτρας», εγκαινίασε  το Σάββατο 13 Αυγούστου 2016, ώρα 19.00', στο Κέντρο Πληροφόρησης Αγνάντων του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων στην Άγναντα, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

«Αυτή η έκθεση όσο ταξιδεύει τόσο πιο πολύ θα ταξιδεύει η εικόνα των Τζουμέρκων με στόχο να αναδειχθεί όχι μόνον η φυσική ομορφιά του τόπου αλλά και οι δυνατότητες αυτής της περιοχής» δήλωσε η κ. Γεροβασίλη προσερχόμενη στην έκθεση.

Η έκθεση θα λειτουργεί έως και το Σάββατο 20 Αυγούστου 2016 και όσοι βρεθούν στην Άγναντα το διάστημα αυτό, θα ανταμειφθούν διπλά, τόσο λόγω του κάλλους του τοπίου και της φυσικής ομορφιάς της ίδιας της ορεινής περιοχής, αλλά και γιατί θα περιηγηθούν σε ολόκληρο το Εθνικό Πάρκο, μέσα από το φακό των φωτογράφων οι οποίοι αποτύπωσαν και ανέδειξαν στο διάβα τους, τα θαυμάσια και μεγαλόπρεπα δημιουργήματα της φύσης και του ανθρώπου.




    Σημειώνεται πως η έκθεση, που παρουσιάστηκε από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα, στο Ζάππειο Μέγαρο, το Μάρτιο του 2015,






Δεν υπάρχουν σχόλια: