Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Σκούπα Άρτας, Αράχθειο Θέατρο Τζουμέρκων: Την Κυριακή 7 Αυγούστου 2016, αρχίζει το 10ο Φεστιβάλ


Όλα είναι έτοιμα για το 10ο Φεστιβάλ Αραχθείου Θεάτρου Τζουμέρκων το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Παλαιοχώρι Σκούπας Άρτας. 

Την έναρξη θα πραγματοποιήσει η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού την Κυριακή 7 Αυγούστου όπου θα δώσει Συναυλία με έργα γνωστών Ελλήνων δημιουργών. 




Η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού αποτελείται από 45 ένστολους μουσικούς και τραγουδιστές με μαέστρο τον Πλωτάρχη ΠΝ Γ. Τσιλιμπάρη.

Τραγουδούν η σοπράνο Ε. Μωυσίδου και ο τενόρος Σ. Σαλαμπασόπουλος. Την Μπάντα θα συνοδεύσει ο Διευθυντής του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων του Πολεμικού Ναυτικού, Πλοίαρχος ΠΝ Α. Μιχέλης.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ 

Κυριακή 07/08/2016 Μουσική Συναυλία με τραγούδια γνωστών Ελλήνων δημιουργών (Χατζηδάκης, Θεοδωράκης, Σαββόπουλος, Μουζάκης, Κατσαρός κα) από την περίφημη Μπάντα του Πολεμικού μας Ναυτικού (45 Ένστολοι μουσικοί και τραγουδιστές).

Δευτέρα 08/08/2016 «Τα χρόνια του φιδιού-Λιπεσάνορες»: Ιστορικό μυθιστόρημα του Δ. Βαρβαρήγου με αναφορά στο θρύλο του πολέμου της Τροίας και την Ιλιάδα, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Μαντέλη.

Τρίτη 09/08/2016 «Ο μάγος του Οζ»: Φαντασμαγορικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους φίλους από το θίασο Έκφραση.

Τετάρτη 10/08/2016 «Ο Ματωμένος Γάμος» του Φρεντερίκο Γκαρθία Λόρκα από το θίασο Έκφραση.

Πέμπτη 11/08/2016 «Ο Πλούτος» του Αριστοφάνη. Μία κωμωδία του μεγάλου μας Αριστοφάνη διασκευασμένο για όλη την οικογένεια από το θίασο Λαμπιόνι Θεσσαλονίκης της Αννίτας Γκαϊτατζή.

Παρασκευή 12/08/2016 «Γλυκιά και Αλησμόνητη Ιωνία»: Μουσικά χορευτικά και θεατρικά δρώμενα με αναφορά στην Ρωμανία και στην κοσμοπολίτικη Σμύρνη από το μορφωτικό πολιτιστικό σύλλογο Ροδίτη Σερβίων Κοζάνης και από το μορφωτικό πολιτιστικό σύλλογο Σμυρναίων-Μικρασιατών Βαθύλακκου Θεσσαλονίκης

Ωρα έναρξης παραστάσεων 21:00΄

Είσοδος Ελεύθερη







Δεν υπάρχουν σχόλια: