Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Αυγούστου 2016, το 6ο Pre/Post Festival 2016 στο Κάστρο του Παντοκράτορα



Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 06/08/2016 και ώρα 21:30 στο κάστρο του παντοκράτορα όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μία μοναδική εμπειρία διασκέδασης με το Pre/Post festival που γιόρτασε και φέτος τα 6 του χρόνια σε έναν μαγευτικό χώρο δίπλα στη θάλασσα.

ektoprevepostdekaeksipragmatopoihthike (1)

Tο μεγαλύτερο εναλλακτικό φεστιβάλ της περιοχής μεγάλωσε, εξελίχθηκε και φιλοξένησε φέτος μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής σκηνής. Οι 1000 Mods, οι The Big Nose Attack, οι Johnny Carobanaras και οι 2 Headed Dogs έκαναν στάση στην Πρέβεζα.

Οι μπάντες που έπαιξαν:



1000 Mods

Ίσως η καλύτερη και πιο αναγνωρίσιμη stoner μπάντα των τελευταίων ετών. Με 2 ολοκληρωμένους δίσκους στο ενεργητικό τους, ευρωπαϊκές περιοδείες, εμφανίσεις στα μεγαλύτερα festival της Ευρώπης και της Ελλάδας και έχοντας μοιραστεί την σκηνή με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, οι 1000 Mods έρχονται για πρώτη φορά στην Πρέβεζα. Σε ένα βαν κουβαλάνε τον εξοπλισμό τους και την ενέργεια τους και δεν αφήνουν περιθώρια για αμφιβολίες. Όποιος τους έχει δει ζωντανά ξέρει…οι υπόλοιποι θα περιμένουν λίγο ακόμα να ζήσουν την εμπειρία των 1000 Mods, όπως έκαναν οι Πρεβεζάνοι στη σκηνή τους Pre/Post το Σάββατο 06 Αυγούστου.



The Big Nose Attack

Μέσα σε τέσσερα χρόνια και έχοντας στο ενεργητικό τους τρεις ολοκληρωμένες δουλειές οι Big Nose Attack οργώνουν την Ευρώπη και την Ελλάδα ασταμάτητα και συστήνονται για πρώτη φορά στο Πρεβεζάνικο κοινό φέρνοντας μαζί τους τα blues, το garage και τις 60′s επιρροές τους στο Κάστρο του Παντοκράτορα. Όπως είναι γνωστό πλέον, κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τους Big Nose Attack, οπότε σιγοτραγουδήσατε μαζί τους στο φετινό Pre/Post Fest.



Johnny Carbonaras
Οι Johnny Carbonaras από την Θεσσαλονίκη μιλάνε ρωσικά, ιταλικά, ισπανικά, αγγλικά και greeklish αλλά μέχρι στιγμής δεν τραγουδούν. Αφού τριγύρισαν την Ευρώπη παρουσιάζοντας το surf-o-instrumental-rock τους φοράνε τις φόρμες εργασίας τους και εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Πρέβεζα στα πλαίσια του φετινού Pre/Post. Η επιτυχία της εμφάνισης θεωρήθηκε δεδομένη και τα επίπεδα τρέλας-διασκέδασης αν και εγγυημένα, ήταμ .ανευ προηγουμένου, στο Κάστρο του Παντοκράτορα.



2 Headed Dogs
Μόλις κυκλοφόρησαν την πρώτη δισκογραφική τους δουλειά και τα μηνύματα είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξα. Για δεύτερη συνεχή χρονιά  εμφανίστηκαν στο Pre/Post Fest της Πρέβεζας και αυτό ίσως είναι μόνο η αρχή για μία μπάντα που υπόσχεται πολλά στο χώρο του garage-heavy rock. Από το Καναλάκι Πρέβεζας παρουσιάστηκαν περήφανα και κατενθουσίασαν τους επισκέπτες του Κάστρου του Παντοκράτορα, οι 2 Headed Dogs!

ektoprevepostdekaeksipragmatopoihthike (2) ektoprevepostdekaeksipragmatopoihthike (3) ektoprevepostdekaeksipragmatopoihthike (5) ektoprevepostdekaeksipragmatopoihthike (6) ektoprevepostdekaeksipragmatopoihthike (7) ektoprevepostdekaeksipragmatopoihthike (8)



Δεν υπάρχουν σχόλια: