Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Έτσι ξαφνικά… εμφανίστηκε τη Παρασκευή το απόγευμα 5 Αυγούστου 2016 ο Αντώνης Ρέμος στο 3 on 3 basketball tournament ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας. Aνεβαίνει το αγωνιστικό ''θερμόμετρο'' των αγώνων το Σαββατοκύριακο

IMG 1990


Και «υψηλές παρουσίες» του καλλιτεχνικού κόσμου έδωσαν το «παρών» στα γήπεδα μπάσκετ «Στάθης Παρούσης», το απόγευμα της Παρασκευής, κατά την 5η ημέρα του 3 on 3 basketball tournament ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας.


Ο Αντώνης Ρέμος, στο περιθώριο της εμφάνισής του σε καλοκαιρινό κέντρο διασκέδασης της Πρέβεζας, βρέθηκε στο κολυμβητήριο και έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την προσπάθεια που κάνουν να στηρίξουν την οικογένεια του μικρού Αλέξανδρου, που χρειάζεται τη βοήθεια όλων λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας, που αντιμετωπίζει ο 11χρονος.

IMG 1992

Το τουρνουά στηρίζει επίσης και τις προσπάθειες του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Ν. Πρέβεζας.

Ανεβαίνει το αγωνιστικό «θερμόμετρο» στο 5o 3 on 3 basketball tournament της Πρέβεζας


decrease font sizeΑυξηση μεγέθους γραμματοσειράς
IMG 2017

Η 5η ημέρα του 5ου 3 on 3 basketball tournament ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 7 Αυγούστου και διεξάγεται στα γήπεδα μπάσκετ «Στάθης Παρούσης», του δημοτικού κολυμβητηρίου Πρέβεζας, κύλησε με τον ανταγωνισμό να δυναμώνει εν όψει των νοκ-άουτ αναμετρήσεων και των τελικών.

IMG 2162

Το Σάββατο και την Κυριακή θα συνεχιστεί η φάση των «32» στους άνδρες (ήδη την Παρασκευή έγιναν κάποια νοκ-άουτ ματς), καθώς και η τελική φάση σε όλες τις κατηγορίες και το «θερμόμετρο» ανεβαίνει, καθώς οι «δυνατές» ομάδες είναι αρκετές.

IMG 1951



Ο κόσμος στις εξέδρες ήταν και πάλι πολύς και στα γήπεδα του κολυμβητηρίου εδώ και ημέρες έχει στηθεί ένα μεγάλο μπασκετικό πάρτι.

IMG 2051

Το «παρών» στα γήπεδα έδωσαν δύο κορυφαίοι Έλληνες διαιτητές, οι κ.κ. Μητσόπουλος και Πηλοϊδης.

IMG 2181

Απολαύστε κλικάροντας ΕΔΩ πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

IMG 2203


Δεν υπάρχουν σχόλια: