Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 30 Ιουλίου 2016, η 4η Έκθεση Χειροτεχνών στην Πρέβεζα.


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 30 Ιουλίου η 4η Έκθεση Χειροτεχνών στην Πρέβεζα.Για μια εβδομάδα χειροτέχνες της Πρέβεζας μας παρουσίασαν τα έργα τους στην Αίθουσα "Γιάννης Μόραλης" ενώ το Σάββατο η έκθεση έκλεισε στην Πλατεία Ανδρούτσου.



 Όσοι επισκέφθηκαν την έκθεση είχαν την ευκαιρία να δουν εντυπωσιακές κατασκευές από Θαλασσόξυλα, μέταλλο, ξύλο και φυσικά υλικά.Όλα τα εκθέματα ήταν εντυπωσιακά αλλά δεν κρύβουμε τον εντυπωσιασμό μας για δυο ξεχωριστές δημιουργίες του Κώστα Πιέτα.
Ο Κώστας Πιέτας ο οποίος δημιουργεί κατασκευές από μέταλλο εντυπωσίασε με το ομοίωμα του Ferry Boat της Πρέβεζας, αλλά και με το Πριάρι του Αμβρακικού. Ξεχωριστές και οι δύο κατασκευές όμως όσοι είδαν το ferry boat θυμήθηκαν μια ολόκληρη ζωή στην Πρέβεζα.



Ρωτήσαμε τον Κώστα Πιέτα τι ήταν αυτό που του γέννησε την ιδέα να κατασκευάσει ένα μεταλλικό ομοίωμα του Ferry Boat της Πρέβεζας και η απάντηση του ήταν μία φράση που μας αντιπροσωπεύει όλους μας " Με αυτό μεγαλώσαμε στην Πρέβεζα" 
Όπως μας μετέφερε ο Δημιουργός πρόθεση του είναι το συγκεκριμένο έργο να το κάνει δωρεά στο Δήμο της Πρέβεζας με την προϋπόθεση να βρεθεί έναν σίγουρος και ασφαλής χώρος έκθεσης του μιας και το Ναυτικό Μουσείο δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση για να το φιλοξενήσει. 













Δεν υπάρχουν σχόλια: