Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Η Πάργα στη 2η θέση των δημοφιλέστερων προορισμών των Ελλήνων για το Δεκαπενταύγουστο

parga3

Στη δεύτερη θέση των 15 δημοφιλέστερων προορισμών για το Δεκαπενταύγουστο βρίσκεται η Πάργα , σύμφωνα με τη μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών της Τrivago.

Η κατάταξη των προορισμών βάσει των προτιμήσεων των Ελλήνων έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με πέρυσι, αφού η περσινή πρωτιά της Χαλκιδικής ανήκει φέτος στα Χανιά, ενώ η Πάργα που πέρυσι ήταν στη δέκατη θέση, αυτή τη χρονιά σκαρφάλωσε στη δεύτερη και η Λευκάδα που βρισκόταν στην τρίτη θέση βρίσκεται εκτός 15αδας!

ca16251c13693537713f02cc82a1f0c6 L

Αρκετά υψηλότερα συγκριτικά με την περσινή χρονιά φαίνεται να είναι και η Νάξος, η οποία ανέβηκε από τη 15η θέση στην τρίτη. Σύβοτα και Σκιάθος καταλαμβάνουν την τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα, ενώ η Σκόπελος, η Ρόδος και το Ναύπλιο ακολουθούν. Το Τολό έκανε την εμφάνισή του στην φετινή δεκάδα, από την οποία έλειπε πέρυσι, με το Ρέθυμνο να ακολουθεί στη δέκατη θέση. Η Αμμουλιανή είναι ο ενδέκατος σε προτίμηση προορισμός φέτος, με την Καλαμάτα και το Πόρτο Χέλι να εμφανίζονται στις 12η και 13η θέση, ενώ η Αιδηψός και η Κέρκυρα ολοκληρώνουν τη 15άδα.

trivago

Η παραπάνω ανάλυση βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η trivago για αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ πρώτης Μαρτίου και πρώτης Αυγούστου 2016, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 11 και 16 Αυγούστου 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια: