Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Πρώτη επιλογή για τους Πρεβεζάνους η «Κυανή Ακτή»: Μια παραλία σε απόσταση αναπνοής από την Πρέβεζα

kyani1

Η οικονομική κρίση σαφώς και υποχρεώνει πολλούς να σκέφτονται τα καύσιμα που θα χρειαστούν για να κάνουν το μπάνιο τους σε παραλίες μακριά από την πόλη της Πρέβεζας.


Στην περίπτωση αυτή, η παραλία της Κυανής Ακτής που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πόλη, αποτελεί την πρώτη επιλογή.

Βέβαια το γεγονός ότι η θάλασσα εκεί είναι καθαρή, ρηχή, ασφαλής και υπάρχει πραγματική αμμουδιά, θα μπορούσε από μόνο του να εξασφαλίσει την προτίμηση και τη στροφή του κόσμου που προτιμά την Κυανή Ακτή και δημιουργείται εκεί πλέον ένας συνωστισμός που αρέσει.

Αν στα παραπάνω προσθέσουμε το ότι οι μισθωτές του καφενείου της Κυανής Ακτής έκαναν την έκπληξη δημιουργώντας συνθήκες και υποδομές έτσι ώστε ο καλοκαιρινός «λαός» να έχει τις δυνατότητες αξιοπρεπούς φιλοξενίας και εξυπηρέτησης στο συγκεκριμένο θέρετρο, τότε δεν είναι τυχαίο που το συγκεκριμένο θέρετρο της Κυανής Ακτής αποτελεί την πρώτη επιλογή των Πρεβεζάνων και των επισκεπτών της πόλης. Αν μάλιστα κάποιοι πειστούν να χρησιμοποιούν το γειτονικό πάρκινγκ που βρίσκεται πριν το κολυμβητήριο ή να πηγαίνουν με τα ποδήλατά τους για μπάνιο, τότε σίγουρα τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα.

kyani2

kyani3

kyani4

Δεν υπάρχουν σχόλια: