Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το γλέντι από την Οργάνωση Πρέβεζας του ΚΚΕ













Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεγάλο γλέντι που διοργάνωσε την Παρασκευή 22 Ιουλίου η Τομεακή Οργάνωση Πρέβεζας του ΚΚΕ, στο δημοτικό Κηποθέατρο «Γ. Ρίτσος».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από την Φωτεινή Τσόλου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας του ΚΚΕ. Στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι με δημοτικά, σμυρνέικα και νησιώτικα τραγούδια από την ορχήστρα των Θοδωρή Γεωργόπουλου και Μιχάλη Ζάμπα.

Στο χώρο λειτούργησε έκθεση αφιερωμένη στη δράση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, βιβλιοπωλείο της σύγχρονης Εποχής, μπαρ και ψησταριά.

Η Τομεακή Οργάνωση απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Ιουλίου στις 8.00 μμ, στην Κρυοπηγή με θέμα:
« Η συμβολή της Κρυοπηγής στον ηρωικό αγώνα του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ. Μαθαίνουμε την πραγματική ιστορία, βγάζουμε χρήσιμα συμπεράσματα για την πάλη στις σημερινές συνθήκες».

Για την εκδήλωση θα δοθούν τις επόμενες ημέρες η σχετική ανακοίνωση καθώς και πληροφορίες σχετικά με την οργανωμένη μετάβαση στο χωριό με λεωφορεία από την πόλη της Πρέβεζας.

23/07/2016

Τομεακή Επιτροπή Πρέβεζας του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: