Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

Oδηγός Let's Go Preveza. ''Απόλαυσε το Καλοκαίρι ...Έλα στο Νομό Πρέβεζας''!!! Ένα δροσερό κάλεσμα να έρθετε και να απολαύσετε τις ομορφιές του Νομού Πρέβεζας μέσα από 84 σελίδες απευθύνει και το φετινό καλοκαίρι ο καλοκαιρινός οδηγός Let's Go Preveza.
Το Let's Go Preveza λοιπόν κυκλοφορεί για δεύτερη συνεχή χρονιά και σας καλεί να έρθετε και να γνωρίσετε την ιστορία και τις ομορφιές αυτού του ευλογημένου από την φύση τόπου.


 Ένα όμορφο ταξίδι με αφετηρία τα γραφικά και γεμάτα ιστορία στενά της Πρέβεζας με τα γιασεμιά και τις γεμάτες χρώμα βουκαμβίλιες , τις πανέμορφες παραλίες, το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα της Ηπείρου και ένα από τα ωραιότερα της Ελλάδας στο Μονολίθι , τους αρχαιολογικούς χώρους αλλά και το μικρό στολίδι του νομού μας την πολύχρωμη Πάργα ξεκίνησε και φέτος το καλοκαίρι και ο τελικός προορισμός θα σας καταπλήξει.
Κυανή Ακτή, Κοκκινοπηλός,Λίμνη Ζηρού, Αρχαία Νικόπολη, Ρωμαϊκό Υδραγωγείο είναι μόνο μερικά από τα αξιοθέατα που έχετε να δείτε, να διαβάσετε και να θαυμάσετε!
Μέσα σε αυτές τις 84 σελίδες επίσης, θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για  τον Νομό της Πρέβεζας, αλλά και μια σειρά από προτάσεις για ποιοτική διαμονή, διασκέδαση, καλό φαγητό και ποτό.
Τον νέο Καλοκαιρινό Οδηγό του Νομού Πρέβεζας για το 2016 θα τον βρείτε σε όλα τα κεντρικά σημεία της πόλης και διανέμετε ΔΩΡΕΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: