Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Η Πρέβεζα ταξίδεψε πίσω στο χρόνο. Ήταν όλοι εκεί, το Σάββατο 23 Ιουλίου 2016, στη θρυλική πίστα της καλοκαιρινής Discoteque του Margarona Roual



Δείτε το video


Από το 1989 έως το 2016 κάποια τραγούδια δρόμος...Στρίβοντας από το γνωστό ξενοδοχείο Margarona Royal έμεναν περίπου 200 μέτρα μέχρι την σιδερένια πόρτα που φύλαγε όλα αυτά τα χρόνια καλά κρυμμένες αναμνήσεις τους παρελθόντος.Η πόρτα σήμερα άνοιξε μετά από 27 ολόκληρα χρόνια και φθάνοντας στην μικρή κατηφόρα οι σφυγμοί της καρδιάς άρχισαν σιγά- σιγά να ανεβαίνουν. Στα ηχεία τραγούδια γνώριμα, εκείνης της εποχής που έγραψε το όνομα της στην μουσική ιστορία με ολόχρυσα γράμματα DISCO.



Ήταν όλοι εκεί ...και ξαναζωντάνεψαν μνήμες, μόνο ο ίδιος ο Michael Jacson δεν ξαναζωντάνεψε, όμως ήταν και αυτός εκεί...κάνοντας το κόσμο να παραληρεί από ενθουσιασμό. 



Η προσέλευση μεγάλη και ο κόσμος δεν σταματούσε να έρχεται ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα. Σε μια γωνιά της πίστας ο σημερινός ιδιοκτήτης της άλλοτε καλοκαιρινής Discoteque Γιώργος Τρυφωνίδης να απολαμβάνει τη βραδιά τραβώντας βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο, σε μια άλλη γωνιά ο γιος του Πάνος να θέλει και εκείνος να κρατήσει για πάντα αυτή την ιστορική βραδιά παίρνοντας πλάνα με drone.



  
Ο Μάικλ Τζάκσον έβαλε τη σπίθα κι η φλόγα άναψε! Ο κόσμος ξεχύθηκε στην πίστα!




  
Και μπορεί ο σωσίας του Jacson να έδωσε ξεχωριστή γεύση στο Disco Party όμως το πρόσωπο της βραδιάς ήταν άλλο. Το Disco Party ήταν αφιερωμένο στον Τάκη Μούτσιο ο οποίος είναι ένας αγωνιστής της ζωής που όπως θα δείτε και στο βίντεο δεν το βάζει κάτω και χορεύει στην πίστα μαζί με το αναπηρικό του αμαξίδιο στέλνοντας ένα σπουδαίο μήνυμα αισιοδοξίας!



Το Disco Party στην Disco Propeller στο Ξενοδοχείο Margarona Royal την δεύτερη μέρα της πρωτοχρονιάς και το πάθος του κόσμου έδωσαν το έναυσμα και οι διοργανωτές δεν θα άφηναν εκείνη την βραδιά με τους χιλιάδες κόσμου που την πίστεψε και την έζησε να μην ξανα επαναληφθεί! Ένα είναι σίγουρο, ότι και αυτό το Disco Party θα αφήσει την δική του ιστορία και θα μας μείνει αξέχαστο!


d5
d3

d2

d4

d6

d7

Δεν υπάρχουν σχόλια: