Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

«Γκολ στη φτώχεια και την προσφυγιά». Το Σάββατο 30 Ioυλίου 2016, ώρα 17.00', στο γήπεδο μπάσκετ του 5ου Δημοτικού Σχολείου, το 2ο Ποδοσφαιρικό Φεστιβάλ Αλληλεγγύης στην Πρέβεζα


Η Π.Ο.Π. «Αλληλεγγύη» διοργανώνει το 2ο Ποδοσφαιρικό Φεστιβάλ Αλληλεγγύης στην Πρέβεζα, με κεντρικό σύνθημα: «Γκολ στη φτώχεια και την προσφυγιά», το Σάββατο 30 Ιουλίου 2016, στο γηπεδάκι μπάσκετ πλησίον του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας (Ώρα προσέλευσης των ομάδων 5μ.μ. για να πραγματοποιηθεί και η κλήρωση).
Η φετινή διοργάνωση έχει μία ιδιαιτερότητα, καθώς θα γίνει σε ανοικτό χώρο και θα έχει χαρακτήρα street football tournament. Όπως άλλωστε έχει για πολλά φτωχά παιδιά στα μήκη και τα πλάτη της γης, όπου κλωτσούν μία μπάλα.

Το τουρνουά θα έχει τη μορφή ολιγόλεπτων αγώνων 5 Χ 5. Φτιάξε την ομάδα σου και έλα να παίξεις μπάλα. Όπως παλιά... Όπως στη γειτονιά...
Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει αρκετές ομάδες συμμετοχή (ομάδες από μέλη της Π.Ο.Π. Αλληλεγγύη, των Ιππόκαμπων, του Εργαστηρίου Μπουγάτσας Donald, του Κοινωνικού Ιατρείου, του 3on3 Basketball Tournament, ομάδα «Καταλανοί», Μπαρτσελιώμα και ομάδες άλλων συλλόγων και συλλογικοτήτων.
Θα ακολουθήσει γλέντι και θα δοθούν «ειδικά» βραβεία.
Για πληροφορίες στο facebook (https://www.facebook.com/allileggii.prevezas) - Στείλτε inbox και στο panostsogkas2002@yahoo.gr.
Στο χώρο θα γίνει συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμάκων, που θα παραδοθούν στο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρέβεζας.
Ακολουθεί λίστα με τα αναγκαία:
Αντιβιωτικά και παιδικές αντιβιώσεις: Amoxil,Claripen,Procef,Augmentin,Zinadol,Pricefil
Γαστοπροστατευτικά σκευάσματα: Omeprazol,laprazole κλπ
Εισπνεόμενα για ενήλικες και για παιδιά: Aerolin,Flixotide,Pulmoton κλπ.
Αντιδιαρροϊκά: tab Ercefuril,Sir Ercefuril
Ενέσιμα iv και im Solumedrol 40 mg,125 mg και Solucortef 250 και 500 mg
Κρέμες: Fucidin,Aquasol,Kenacomb
Αντιϊσταμινικά: Atarax tab και sir,Αerius,Xozal
Παυσίπονα
Ωτικές σταγόνες
Οινόπνευμα,ορούς,γάντια,μάσκες,σύριγγες.
Επίσης υπάρχει ανάγκη σε βρεφικά γάλατα,βρεφικές κρέμες, γάλατα μακράς διαρκείας, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, λάδι και είδη υγιεινής κυρίως πάνες βρεφικές όλα τα νούμερα.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΡΟΥΧΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: