Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Ο «πολιτικός κρατούμενος και εξόριστος» Μητσοτάκης, το μήνυμα Αντώναρου και το τρολάρισμα του Twitter


«Η αυτογελοιοποίηση είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί, κι ακόμη χειρότερο είναι να μην πάρεις είδηση τι πατάτα έκανες…», έγραψε στο Twitter ο Ευάγγελος Αντώναρος, στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριζε στη Βουλή πως ήταν «πολιτικός κρατούμενος έξι μηνών από τη χούντα» και «έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην εξορία».


«Εγώ ήμουν πολιτικός κρατούμενος έξι μηνών. Και πέρασα τα πρώτα έξι χρόνια της ζωής μου στην εξορία», δήλωσε χαρακτηριστικά προκαλώντας γέλια από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. «Τι γελάτε κύριοι, Τι γελάτε; Μαθήματα δημοκρατίας στην παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή που έφερε τη Δημοκρατία δεν δέχομαι», πρόσθεσε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχείρησε με αυτόν τον τρόπο να απαντήσει στον Νίκο Βούτση, ο οποίος οργισμένος εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΝΔ και προσωπικά στον πρόεδρο της ΝΔ, για τους ισχυρισμούς που επανέλαβε στην ομιλία του περί φλερτ της κυβέρνησης με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής για την ψήφιση του εκλογικού νόμου. «Υιοθετείτε αθλιότητες, δημοσιογραφικής αλητείας», είπε ο Νίκος Βούτσης, σημειώνοντας πως «διακινείται εδώ και και 20 μέρες αυτή η πολιτική αθλιότητα από στελέχη της παράταξης σας και δημοσιογραφικά κέντρα».


Απευθυνόμενος προς τον Κυριάκος Μητσοτάκη, ο πρόεδρος της Βουλής τόνισε: «Μετέρχεστε και υιοθετείτε αυτή την πολιτική αθλιότητα την οποία ξεκίνησαν κεντρικά στελέχη του κόμματός σας σε πλήρη συνεργασία με γνωστά παπαγαλάκια της δημοσιογραφικής αλητείας. Έχουμε δώσει αγώνες με κόστος σε κάθε επίπεδο με το φασισμό και τους εκπροσώπους του. Στο ότι δεν έχουν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη, οφείλεται στους δικούς μας αγώνες και όχι στη δικιά σας ατζέντα, που τους φέρατε εδώ μέσα. Η Αριστερά ουδέποτε συναλλάχθηκε με το φασισμό. Να σας γίνει μάθημα». Για το θέμα μίλησε λίγο αργότερα και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος υπενθύμισε προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που συνδιαλεγόταν μέσω Μπαλτάκων με τη Χρυσή Αυγή για να παραμείνει στην εξουσία.


Η αυτογελοιοποίηση ειναι ό,τι χειρότερο μπορει να σου συμβει...κι ακόμη χειρότερο ειναι να μην πάρεις είδηση τι πατάτα έκανες....

Και κάτι ακόμη προς ακροδεξιά παπαγαλάκια.Εγώ είμαι εδώ κ 40 χρόνια στη Κεντροδεξιά κ παραμενω εκει. Αμετακίνητα. Δεν θα πω περισσότερα.
Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη πως υπήρξε εξόριστος και πολιτικός κρατούμενος όταν ήταν έξι μηνών δεν έμεινε ασχολίαστη και από τους χρήστες του Twitter που δημιούργησαν το #politikos_kratoumenos:



View image on Twitter

Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο.


View image on Twitter

Ο Κ. Μητσοτάκης Ήταν σε Ηλικία Έξι Μηνών http://bit.ly/2a57r5U 
View image on Twitter
η χούντα έφτιαξε δρόμους,κοιμόμασταν με ανοιχτά παράθυρα για να μας πει ο μαλάκας ότι ηταν
View image on Twitter
-Μη σε ακούσω ξανά να λες γκέγκε;

-Έλα ρε Μάκη, είπε μια μαλακία το παιδί, μην αρπάζεσαι
View image on Twitter
-Μάκη εγώ στη χούντα ήμουν

-Σώπα ρε Κυριάκο. Δεν σε είχα πετύχει. Σε είχαμε συλλάβει;
View image on Twitter
Κλάμα
View image on Twitter
Ντοκουμεντο απο την αποδραση του Κυριακου Μητσοτακη όντας
View image on Twitter
"Τι είπε πάλι το ζαβό ρε γαμώτο..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: