Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Ο 1ος Αγώνας δρόμου "Στα χνάρια του γιου της Καλογριάς", αφιερωμένος στον Αρχιστράτηγο της Επανάστασης του 1821 Γ. Καραϊσκάκη, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, στη Σκουληκαριά Άρτας



- Με επιτυχία έγινε  το Σάββατο 23 Ιουλίου 2016, ο  1ος Αγώνας Δρόμου 5km αφιερωμένος στον Αρχιστράτηγο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 του Σκουλικαρίτη Γ. Καραϊσκάκη !

Σε κλίμα χαράς , συγκίνησης και έντονης συναισθηματικής φόρτισης πραγματοποιήθηκε ο 1ος Αγώνας δρόμου "Στα χνάρια του γιου της Καλογριάς".

Μικροί και μεγάλοι έδωσαν το παρών και με την μεγάλη συμμετοχή τους δημιούργησαν ένα πανηγυρικό κλίμα σε όλη την Τοπική Κοινότητα Σκουληκαριάς Άρτας

Συγκινητικές στιγμές ακολούθησαν κατά την βράβευση της Δήμητρας Κοροκίδα Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας και μέλους της Παραολυμπιακής Ομάδας για το RIO 2016




Η Δήμητρα εντυπωσίασε (φώτο πάνω) τόσο με την συμμετοχή της με χειρήλατο ποδήλατο "ΣΤΑ ΧΝΆΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΌΓΡΙΑΣ" όσο και με τον λόγο της κατά τον χαιρετισμό της στην τελετή βράβευσης ! 

Απόλυτη επιτυχία που μας δεσμεύει στην καθιέρωση κάθε χρόνο αυτού του αγώνα δρόμου και μας υποχρεώνει στην συνεχή αναβάθμιση του σημειώνεται από πλευράς Δήμου.



Ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη ευχαριστεί...

Θερμά την Δήμητρα Κοροκιδα για την τιμή που μας έκανε ναι είναι κοντά μας και της ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στους παρολυμπιακούς του RIO 2016 .
Ευχαριστεί επίσης όλους τους αθλητές και περιπατητές που συμμετείχαν, την Εθελοντική Γραμματεία και τον Κώστα Κοτσιάνη για την άψογη διοργάνωση , τον Art Tv , την Εθελοντική Ομάδα Εκτάκτων Αναγκών Άρτας για την απόλυτη κάλυψη και υποστήριξη της διαδρομής.
Το Κέντρο Υγείας Άνω Καλεντίνης για την παρουσία Ασθενοφόρου και Ιατρού στον αγώνα , την Ελληνική Αστυνομία για την συνδρομή της , τους Συλλόγους για την Εθελοντική τους υποστήριξη , όλους όσους πρόσφεραν Εθελοντική Δράση ( δημότες και υπαλλήλους του Δήμου μας ) και πάνω από όλα τους απλούς ανθρώπους που με την παρουσία τους και το χειροκρότημα τους συγκίνησαν και έδωσαν ξεχωριστή ομορφιά στην Δεύτερη μέρα των Εκδηλώσεων !



















































www.aetostz.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: